Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vesileppis Stand-Up

9.2. klo 19:00 - 22:15

Vesileppis Areenan stand up -komiikan illat saavat jatkoa 9. helmikuuta 2024! Tapahtumaa tähdittävät Suomen stand up -koomikkojen ykköstykit, hyväntuulisuuden lähettiläät Heli Sutela ja Antti Haapala. Illan seremoniamestarina toimii hulvaton Tomi Haustola.

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Seurustelun riemujen lisäksi käsittelyyn pääsee muun muassa isän ja aikuisen tyttären suhde. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin.

Stand up -koomikko Tomi Haustola on Helsinkiin kotiutunut pikkukaupungin kasvatti, joka kertoo ajatuksiaan, havaintojaan ja kokemuksiaan vahvasti eläytyen. Tietotekniikan diplomi-insinööristä puhkeaa lavalla spontaani ja energinen esiintyjä, jonka improvisaatiokyky sekä rohkeus olla aidosti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että katsojat viihtyvät heti ensiminuuteista lähtien.

Liput

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
9.2.
Aika:
19:00 - 22:15
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.vesileppis.fi/fi/740/tap/7/Uutiset

Järjestäjä

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Puhelin:
0291700170
Sähköposti:
myynti@vesileppis.fi
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Vesileppis Areena
Vokkolantie 1 C
Leppävirta, 79100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0400 980 026
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard