Yöelämä

Tanssi vaikka koko yö.

Yöelämän helmet

Tunnelmalliset terassit, kotoisat pubit, tyylikkäät baarit, karaoke- ja tanssiravintolat, yökerhot ja viihdeareenat, viinikellarit, naurun täyteiset stand up -illat sekä livemusiikkielämykset tuovat iloa paitsi lomaan, myös arjen keskelle. Seikkaile kaupungin yössä, tunnelmoi terasseilla, lumoudu livemusiikista tai anna tanssikenkien viedä aamuun saakka – Kuopion, Tahkon ja lähialueiden vaikuttava ohjelmatarjonta vetää sykkeeseen kaikkina vuodenaikoina.

Kuopion keskustassa liikutaan sujuvasti yökerhosta toiseen. Varsinkin kesäaikaan monen viihteellinen matka alkaa Matkustajasatamasta ja kulkee pitkin Kauppakatua terassilta toiselle kohti kauppatoria. Kotimaisten huippuartistien ja bilebändien tähdittämä livemusiikki raikaa kesällä erityisesti satamassa sekä läpi vuoden Rauhalahdessa, kaupungin laidalla. Tanssikansaa Kuopiossa hemmotellaan peräti kolmen tanssiravintolan voimin, joten parketeilla pyörähtelee illan jos toisenkin.

Tahkon yöelämän sykkivä sydän on Itä-Suomen suurin yökerho, Ravintola Piazza, jossa juhlitaan läpi talven huippuesiintyjien ja huolella valittujen bilebändien johdolla. Kesäisin esiintyjiä on pääsääntöisesti suurimpien tapahtumien yhteydessä, mutta loistavana juhlapaikkana tunnetulla Tahkolla live- ja levymusiikki raikaa läpi vuoden myös muissa alueen yökerhoissa, baareissa ja pubeissa. Hiihtokauden kuuluisa after ski -elämä käynnistää rinneravintoloiden rennon viihde-elämän jo aikaisin iltapäivästä.

Viihdettä tarjoillaan monipuolisesti myös Leppävirralla, jossa Vesileppis Areenan tapahtumakalenteri on vähintäänkin vaikuttava. Tarjolla on niin huippuartisteja kuin showhenkisiä ja teemoitettuja tapahtumiakin.

yöelämä