Kokoukset ja ryhmät

Kokoukset ja ryhmät järvi-suomen pääkaupungissa

Kuopio-Tahko on ainutlaatuinen alue Suomessa. Missään muualla ei ole tarjolla kasvavan yliopistokaupungin sykettä sekä vapaa-ajan matkailukeskuksen lukuisia elämyksiä ja aktiviteetteja vain kolmen vartin matkan päässä toisistaan. Me tarjoamme hupia ja hyötyä, helposti samassa paketissa!

Kuopio, sekä koko Pohjois-Savon alue, on sijaintinsa ja tarjontansa puolesta erinomainen valinta tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kuopioon on helppo ja nopea matkustaa junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkialta Suomesta, sekä Helsingistä matka taittuu lentäen vain 50 minuutissa.

Kuopion alue tarjoaa muunneltavia ja monipuolisia ratkaisuja kokoustamiseen ja kokoontumiseen, tilaisuuden kokoluokasta riippumatta. Erilaisten kokousten, seminaarien, workshoppien, kickoffien, tyky- ja tyhypäivien järjestäminen onnistuu sujuvasti paikan päällä kokoontuen tai virtuaalisesti, viimeisimmän kokoustekniikan avulla.

Toimivat tilat ovat vain yksi onnistuneen kokouksen perusedellytyksistä. Sen sijaan kaunis ja puhdas luonto, rento mutta huippuosaava palvelu, tasokas kulttuuritarjonta, lukuisat aktiviteetit sekä loistavat ravintolat tekevät tilaisuudestasi menestyksen.

Kokoukset ja ryhmät Kuopiossa ja Tahkolla
Nainen lukemassa Savon Sanomia Original Sokos Hotel Puijonsarven aulassa

Kuopio, pieni suurkaupunki

Kuopio on tunnettu Kallavedestä sekä mäkisestä maisemastaan, mutta myös huippuosaavana ja kasvavana yliopistokaupunkina. Kansainvälisen yliopiston sekä yliopistollisen sairaalan ansiosta Kuopiosta löytyy vahvaa tieteellistä osaamista, jonka ansiosta täällä onnistuu myös suurien kansainvälisten kongressien järjestäminen.

Kuopio tunnetaan myös useista tapahtumistaan kuten Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista sekä Finland Ice Marathonista, jotka on erittäin helppo yhdistää myös osaksi kokouksia ja muita yritystapahtumia.

  • Pieni suurkaupunki, kehittyvä ja kasvava yliopistokaupunki
  • Sijainti keskellä Suomea
  • Pohjois-Savon suurin ja merkittävin konsertti- ja kongressikeskus, Kuopion Musiikkikeskus
  • Kävellen haltuun otettava kaupunki – kestävän kehityksen periaatteet & tiukan budjetin tilaisuudet

Hupia ja hyötyä Tahkolla

Tahko on yksi Suomen merkittävimmistä ympärivuotisista matkailukeskuksista, vain kolmen vartin päässä Kuopiosta. Tahkolla osataan pitää hauskaa, mutta myös korkealuokkaisten tilaisuuksien järjestäminen luonnistuu. Kokousasiakkaat palvellaan savolaisella palveluasenteella – tosissaan ja asiantuntevasti, muttei turhan vakavasti.

  • Ympärivuotinen matkailukeskus
  • Lukuisat aktiviteetit
  • Ensiluokkaiset majoitus- ja ravintolapalvelut
  • Omaa rauhaa ja tilaa
Työporukka Tahkolla
Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Renkku

Kuopio Convention Bureau

Kuopio Convention Bureau tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille. Avullamme löydät tilaisuuteesi parhaiten soveltuvat tilat ja palveluntarjoajat, mieleenpainuvat oheisohjelmat sekä alueen markkinointimateriaalit.

Kuopio Convention Bureaun tehtävänä on helpottaa kokous- ja kongressijärjestäjien työtä. Sinä voit keskittyä ohjelman sisällön rakentamiseen ja puhujavalintoihin, me ideoimme ja etsimme sinulle tarvitsemasi palveluntarjoajat.

Ota yhteyttä:
matias(a)kuopiotahko.fi