Hotellit

On hyvin nukuttuja öitä ja öitä, joina ei mennä nukkumaan lainkaan.

Löydä Kuopion ja Tahkon hotellit

Kuopiosta, Tahkolta ja lähiseuduilta löydät mukavan hotellin jokaiseen tarpeeseen, saavuitpa sitten kaveriporukalla, yritysvieraiden kera tai perheen kesken. Erilaisten huonetyyppien lisäksi tarjolla on myös hotellipaketteja, joista löytyy vaihtoehtoja niin hemmottelun, bilettämisen, kulttuurin, shoppailun kuin aktiviteettienkin ystäville.

Hotelleista löytyy myös runsaasti tasokkaita kokous-, sauna- ja tapahtumatiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja monipuoliset ravintolat palvelevat saman katon alla. Pienemmät kohteet mahdollistavat myös vaikkapa koko hotellin varaamisen omaan käyttöön, jolloin esimerkiksi juhlaseurueen palvelut hoituvat kätevästi saman katon alla.

Kuopion keskustan hotellit sijaitsevat kaupungin ytimessä lähellä palveluita, tapahtumia ja toimintaa. Kaupungin laitamilla sijaitsevat monipuoliset kylpylähotellit sopivat loistavasti rentouttavaan matkailuun perheen kanssa sekä yritysten toiminnallisiin virkistyspäiviin. Kaikista Kuopion hotelleista on erinomaiset kulkuyhteydet niin keskustaan kuin sen ulkopuolellekin.

Myös Tahkon hotellit sijaitsevat alueen ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä palveluista, rinteistä, ulkoilureiteistä ja muista aktiviteeteista. Miten olisi huone rinnenäkymin oman saunan ja parvekkeen kera? Tai ehkäpä kuitenkin omalla terassilla ja järvimaisemilla?

Kuopion ja Tahkon lisäksi erinomaisia hotellivaihtoehtoja löytyy myös muunmuassa Leppävirralta ja Iisalmen seudun monipuolisesta tarjonnasta.

Hotellinautiskelua saunatakit päällä. Tahkon ja Kuopion hotelleissa. Kuvituskuva.

Tahko

Hotellit Tahkolla

Tahkon monipuoliset ja kotoisat hotellit sijaitsevat alueen ydinkeskustassa, lähellä tekemistä, palveluita ja luontoa.

Lue lisää