Lapsille

Suosituimmat tekemiset koko perheelle.
lasten kanssa lomalla

Tekemistä ja tapahtumia lapsille

Perheen yhteiset lomamatkat ovat loistava keino irrottautua arjesta. Uusien paikkojen näkeminen ja uusien asioiden kokeileminen yhdessä luovat muistoja, jotka kantavat pitkälle vielä kotiinpaluun jälkeenkin. Vaikka tapoja lomailla on varmasti yhtä monta kuin lomailijoitakin, on kuitenkin varmaa, että perheen kanssa yhdessä vietetty loma jää niin lasten kuin vanhempienkin mieleen pitkäksi aikaa.

Kuopio, Tahko ja koko leppoisa Pohjois-Savon alue tarjoaa valtavasti hauskaa puuhaa lapsille ja lapsiperheille kaikkina vuodenaikoina. Täällä vietetty loma on täynnä tekemistä ja tapahtumia, naurua ja yhdessäoloa, aktiviteetteja, maistuvaa ruokaa, kauniita käyntikohteita ja mukavaa majoitusta.

Löydä koko perheen parhaimmat lomanviettovinkit kullekin vuodenajalle!

Lasten kanssa kesällä Kuopiossa

Kesäisestä Kuopiosta löytyy monenlaista puuhaa koko perheelle. Nappaa parhaimmat vinkit lasten kanssa lomailuun!

Väinölänniemi-kesä-uimaranta
Lapset leikkipuistossa

37 ideaa koko perheen kaupunkilomaan Kuopiossa

Onnistuneen perheloman avainsanat ovat helppous, kiireettömyys ja sopivasti tekemistä. Siksi Kuopio onkin mitä ihanteellisin kaupunkilomakohde koko perheelle.

Uimarannat Kuopiossa

Takuuhauskan kesäpuuhan pariin pääsee lukuisilla rannoilla ympäri kaupunkia. Rannalla viettää mukavasti vaikka koko päivän!

Uimaranta, laituri

Mitä tehdä talvella Kuopiossa lasten kanssa?

Kuopiossa meno ei käy tylsäksi talvellakaan, sillä talvinen kaupunki tarjoaa huikean hauskaa tekemistä ja näkemistä niin lapsille kuin aikuisille!

Tahko

Lomalla lasten kanssa

Monipuolinen Tahko tarjoaa lapsille ja perheille sopivaa tekemistä jokaisena vuodenaikana.

Lue lisää

Millainen fiilis, sellainen loma!