Majoitus

Löydä makoisimmat unet.

Loman mukavin majoitus

Muhkea tyyny takaa makoisat unet, mutta mukavaan majoitukseen kuuluu muutakin. Miellyttävän yöpymisen elementtejä ovat myös omaa mielenmaisemaa ja matkatoiveita vastaava ympäristö sekä hyvä palvelu ja tunnelma.

Järvi-Suomen luonto on kauneimmillaan kaikkina vuodenaikoina ja valintasi mukaan tarjolla on iloista ihmisvilinää, toivottua tekemistä, hemmottelua, herkuttelua, kulttuuria, luonnon läheisyyttä tai omaa rauhaa.

Löydä Kuopion, Tahkon ja koko Savon alueen mukavimmat hotellit, mökit, huvilat, huoneistot, piilopirtit ja leirintäalueet, joissa viihdyt varmasti yön jos toisenkin.

Ystävät, perheet, pariskunnat, seikkailijat, nautiskelijat, urheilijat, bisnesvieraat, etätyöläiset, opiskelijat, juhlaväki – tervetuloa nauttimaan savolaisesta vieraanvaraisuudesta!

Majoitus Kuopiossa ja Tahkolla

Tahko

Majoitus Tahkolla

Mökki, hotelli vai kenties huoneisto? Tahkolla majoituksen voi valita yli 8600 vuodepaikan ja lähes 1000 kohteen joukosta – keskustan sykkeestä, hiljaisuuden keskeltä, rinteiden juurelta, latujen varrelta, rannalta, ulkoilureittien vierestä tai golfkentän laitamilta.

Lue lisää