Kuopio kesällä, ilmakuva

Kumppaniksi

Kuopio-Tahko Markkinoinnin kumppaniksi?

Kuopio-Tahko Markkinoinnin tehtävä on kasvattaa alueen vetovoimaa yhteisvoimin, yhteysmarkkinoinnin keinoin, elinkeinovetoisesti. Yrityksien ääni sekä tahto siis ratkaisee. Kuopio-Tahko Markkinoinnin tausta on matkailupalveluiden ja -markkinoinnin maailmassa, mutta nykyään yhtiö on vakiinnuttanut asemansa vahvimpana alueimagoa rakentavana organisaationa. 

Kivijalkamme on vapaa-aika. Me sanoitamme ja kuvitamme maailmalle millainen kaupunkimme ja ympäristömme on viettää vapaa-aikaa ja vierailla. Palvelemme sekä matkailijaa, paikallista, että jokaista alueemme yritystä, joka tarjoaa palveluitaan heille.

Jokainen alueemme palvelu ja kohtaaminen osaltaan rakentaa mainettamme – silti kukaan ei voi luoda sitä yksin. Kuopio-Tahko Markkinoinnin kumppanina olet mukana rakentamassa alueemme imagoa ja brändiä suunnitelmallisesti sekä mahdollistamassa toimenpiteitä, joihin yksittäinen yritys ei pysty. Yhdessä synnytämme vetovoimaa, joka lisää kumppaneidemme tuotteiden ja palveluiden kysyntää.

Kuopion ja Tahkon aluetyöryhmät

Alueellamme toimii kaksi aluetyöryhmää, toinen Kuopiossa ja toinen Tahkolla. Aluetyöryhmiin kuuluu kumppaniyritysten edustajia, jotka jakavat ajantasaista tietoa toimialan kuulumisista sekä saavat tietoa yhteismarkkinoinnin suunnitelmista ja toimenpiteistä. Aluetyöryhmät kokoontuvat 1-2 kuukauden välein ylläpitääkseen avointa ja molemminpuolista viestintää.

Kuopio-Tahko Markkinointi toimii aluetyöryhmien koollekutsujana. Mikäli haluat kuulla lisää toiminnasta, ota yhteyttä Matias Romppaiseen, puh. 041 317 5260.

Usein kysytyt kysymykset

1

Mitä hyödyn kumppanuudesta?

Matkailun yhteismarkkinoinnissa olet mukana rakentamassa alueemme imagoa ja brändiä. Kumppanuuden myötä saat yrityksesi sekä tuotteesi esille verkkosivuillemme, digitaaliseen kotipesäämme, jonka tehtävä on palvella sekä ulkopaikkakuntalaisia matkailijoita, että paikallisia asukkaita ja lähimatkailijoita. Yhteismarkkinointinäkyvyyden lisäksi tarjoamme kumppaneillemme laadukkaita markkinoinnin ja mainonnan palveluita verkostomme kautta.

2

Kuka voi liittyä kumppaniksi?

Kuopio-Tahko Markkinoinnin tärkeimpiä kohderyhmiä ovat kotimaiset matkailijat, paikalliset asukkaat, työ- ja etätyömatkailijat, kokous- ja kongressijärjestäjät ja -vieraat sekä ulkomaiset matkailijat. Kuka tahansa näitä kohderyhmiä alueella palveleva toimija voi liittyä Kuopio-Tahko Markkinoinnin kumppaniksi. Pienin kumppanuustaso on 550 € vuodessa (+ alv.) ja sopimukset tehdään toistaiseksi voimassaolevina, vähintään vuodeksi kerrallaan.