Shoppailu

Löydä elämänmakuisimmat hetket.

Ostoskeskukset ja pikkuputiikit

Kuopion shoppailumahdollisuudet ilahduttavat niin pikavisiitille kuin pidemmällekin kaupunkilomalle saapuvia matkailijoita. Isot tavaratalot, maankuulua toria ympäröivät pikkuputiikit, kotoisat kahvilat ja erikoisliikkeet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ostosten tekoon!

Kuopion eteläpuolella, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa Matkus Shopping Centerissä vierailijoita odottaa ainutlaatuinen yhdistelmä kansainvälisiä huippubrändejä sekä paikallisia toimijoita, jotka yhdessä IKEA-tavaratalon kanssa muodostavat vertaansa vailla olevan tuote- ja palvelukattauksen. Inspiroivista ideoista ja uusimmista trendeistä on helppo nauttia yksin, kaksin tai vaikka koko perheen voimin, sillä saman katon alta löytyvät liikkeet, ravintolat sekä erilaiset virkistystilat pitävät huolta shoppailun ja lepotaukojen sopivasta suhteesta.

Keskustassa, vain kivenheiton päässä torilta, sijaitsee idyllinen Pikku Pietarin torikuja, jonka pienet puodit kutsuvat ihastelemaan. Aittarakennuksista löytyvien puotien lisäksi torikujalla on ihastuttava kahvila terasseineen. Pikku Pietarin torikuja palvelee kävijöitä kesäisin ja joulun aikaan.

Odotettua omaa aikaa, jälleennäkemisiä, uusia tuttavuuksia, hauskanpitoa, hemmottelua, ideoita ja inspiraatiota. Tätä tarkoittavat Kuopion monipuoliset ostosmahdollisuudet kaupungin ytimessä sekä lyhyen bussimatkan päässä Itä-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa.

Sokos Kuopio