Ulkokuntosalit Kuopiossa

Ulkokuntosalit Kuopiossa

Kuopion monipuolisiin urheilumahdollisuuksiin sisältyy ympäri kaupunkia sijaitsevat ulkokuntosalit. Parhaiten kuntoilu onnistuu sulan maan aikaan, kuivalla kelillä, sillä saleilla ei ole talvikunnossapitoa ja vain osa niistä on katettuja. Ulkokuntosalit ovat kaikille käyttäjille avoimia ja ilmaisia.

Väinölänniemi

Väinölänniemi 26

Keskustan tuntumassa, Väinölänniemen uimarannan ja tenniskenttien välissä sijaitsevalla ulkokuntosalilla on 12 laitetta ja lämmittelyalue. Pohjana on hiekkatekonurmi ja alue on hyvin valaistu. Vänärin ulkokuntosali on avattu syksyllä 2022 ja se on laitevalikoimaltaan kaupungin monipuolisin ulkokuntosali.

Väinölänniemi ulkokuntosali

Julkula

Puijonsarventie 

Julkulanmäen ulkokuntoilupaikalla on neljä laitetta: vatsa- ja selkäpenkki, dippilaite sekä street workout -teline. Laitteiden alla on hiekkapohja.

Puijo

Suurmäentie

Puijon ulkokuntosali sijaitsee hyppyrimäen lähellä, parkkipaikan vieressä. Salilla on viisi laitetta, jotka sijaitsevat katoksessa. Ulkokuntosalilla on hiekkatekonurmi ja valaistus.

Puijo ulkokuntosali

Särkiniemi

Lohkaretie 15

Särkiniemen ulkokuntosalilla on viisi laitetta. Laitteiden alla on hiekkapohja ja lisäksi salilla on valaistus.

Sammakkolampi

Taivaankannenkatu

Sammakkolammen vuonna 2022 rakennetulla ulkokuntosalilla on viisi laitetta: penkkipunnerrus, etupunnerrus, vaakasoutu, jalkakyykky sekä laaja street workout -teline kehonpainolla tehtäviä harjoituksia varten. Ulkokuntosalin vieressä on lasten leikkipaikka. Salilla on synteettinen turva-alusta ja valaistus.

Sammakkolampi ulkokuntosali

Jynkänvuori

Isännäntie

Jynkänvuoren ulkokuntosalilla on viisi laitetta, joiden alla on hiekkatekonurmi. Alue on valaistu ja laitteet ovat katoksen alla.

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Väinölänniemi

Esittelyssä

Aktiviteetit

Artikkelit

11 syytä asua Kuopion alueella