Syksy

Nauti elämästä siellä, missä villi luonto ja kiehtova kaupunkikulttuuri kohtaavat.

Syksy Kuopiossa ja Tahkolla

Kuopio, Tahko ja koko ympäröivä alue muodostavat ainutlaatuisen lomakohteen, jossa yhdistyy kuvankaunis järviluonto, monipuoliset aktiviteetit, värikäs kaupunkielämä, tasokas ravintola- ja kulttuuritarjonta sekä leppoisa tunnelma. Lomamökkien, huviloiden, hotellien ja huoneistojen valtavasta valikoimasta löydät aina mukavimman majoituksen, jossa asut lomasi ajan kuin kotonasi, mutta rennommin.

Suunnittele syksyn matkasi piiruntarkasti, tai ota lomaa suunnittelusta ja heittäydy syysfiiliksen vietäväksi. Kuopion, Tahkon ja koko Pohjois-Savon alue on täynnä toinen toistaan täydentäviä vastakohtia luoden unohtumattomat puitteet lomailuun yhdessä – tai erikseen.

Tervetuloa nauttimaan elämästä villin luonnon ja kiehtovan kaupunkikulttuurin kohtauspisteessä!

Maastopyöräily Tahkolla
Retkeily, Puijonnokan laavu Kuopio

5 suosikkia Kuopion syksyssä

 1. Teatteri ja muut tapahtumat
  Syyskuu käynnistää Kuopion teatterielämän, joka lupailee hulvatonta komediaa, koko perheen seikkailuja, väkevää draamaa sekä värikästä musikaalia! Eikä alueemme muukaan tapahtumatarjonta suinkaan hiljene syksyn myötä.
 2. Retkeily
  Syysasuun sonnustautuvassa Kuopiossa on helppo iloita elämästä, etenkin lempeiden auringonsäteiden ja virkistävien syyssateiden hivellessä mielen lisäksi myös hipiää. Nauti siis syksystä aalloilla keinuen, metsissä samoillen tai kaupunkiluontoa ihaillen.
 3. Syö & juo
  Jotta jaksaa lomailla, täytyy syödä hyvin! Lähiruoasta tunnetut ravintolamme, kahvilamme ja kuppilamme tarjoavat maistuvia makuelämyksiä ja kutsuvat kaikki hyvän ruoan ystävät hurahtamaan herkutteluun.
 4. Kulttuuri ja käyntikohteet
  Löydä museot, näyttelyt, luonnon nähtävyydet, historialliset kohteet ja loman näyttävimmät näkymät ja seikkaile mielesi mukaan.
 5. Mukavin majoitus
  Kuopiossa asuvat ja elävät suurimpien kaupunkien onnellisimmat ihmiset. Osansa onnesta saavat myös loman kotoisimmassa majoituksessa yöpyvät matkailijat. Nauti järvisuomalaista lomatunnelmaa ja fiilistele luonnon keskellä, aina parhaiden elämysten ja palveluiden äärellä.

Syty seikkailusta Tahkolla

Syksyn monipuolisimpiin kotimaan lomakohteisiin lukeutuva Tahko ihastuttaa upeiden järvi- ja rinnemaisemien keskellä, alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Syksyn suosituimpia aktiviteetteja ovat retkeily, maastopyöräily sekä kaikenlaisen ulkoilmaelämän ja rentoilun yhdistäminen. Tahkon portaat, näköalatorni, Mäkiaution rotko ja muut upeat luontokohteet vetävät väkeä rinnealueen huipulle, josta avautuva maisema lumoaa kaikkina vuodenaikoina.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

37 ideaa koko perheen kaupunkilomaan Kuopiossa

Esittelyssä

Inspiraatio

Esittelyssä

Aktiviteetit

Millainen fiilis, sellainen loma!