Kylpylät

Rentoudu, kuntoile ja helli kehoasi veden pyörteissä.

Hyvän olon kylpylät keskellä Suomea

Koko perheen kylpyläloma, viikonlopun hyvinvointireissu, hemmotteluloma tai hetki omaa aikaa arjen keskellä – pienikin visiitti kylpylässä antaa iloa ja energiaa pitkäksi aikaa!

Kuopion, Tahkon ja lähiseudun kylpylät tarjoavat mahtavasti mukavaa tekemistä, liukumäkiä lapsille ja poreita aikuisille, hemmotteluhoitoja, pelejä, treeniä ja ryhmäliikuntaa, viihtyisää majoitusta, herkullista ruokaa, iltahuveja ja ulkoilua upeassa luonnossa. Alueen kylpylöistä kauimmainenkin sijaitsee alle 1,5 tunnin automatkan päässä Kuopion torilta.

Kuopiossa kävijöitä hemmotellaan Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Rauhalahti palvee läpi vuoden ja sijaitsee paitsi upeissa rantamaisemissa, myös hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin palveluista.

Tahkolla kylpylään pääsee sekä Tahkovuoren huipulla, että Tahkon keskustassa. Metsäkylpylä Lähde sijaitsee Tahkovuoren laella, huikaisevien maisemien ääressä. Aikuisille tarkoitetun Metsäkylpylän altaat ja saunat sijaitsevat ulkona, joten luonnon läheisyys on taattua. Monipuolinen kylpylä- ja hyvinvointikokonaisuus Tahko Spa Hotel palvelee kävijöitä Tahkon keskustassa tarjoten kylpyläpalveluiden lisäksi hieronta- ja muita hemmotteluhoitoja.

Siilinjärveltä kylpylöitä löytyy kaksin kappalein. Vuorelan Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan ajaa Kuopion torilta vain 10 minuuttia ja se toimiikin erinomaisena päiväretkikohteena tai pidemmän loman määränpäänä koko perheelle. Keskustan Virkistyskylpylä Fontanella ilostuttaa sekä paikallisia että toimii mukavana kohteena Kuopiossa tai Tahkolla majoittuville sekä pysähdyspaikkana ohikulkeville.

Hemmottelua, sporttia ja hyvinvointia halajavien kannattaa ehdottomasti tutustua myös Kuopion eteläpuolella, Leppävirralla sijaitsevan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen monipuoliseen aktiviteetti- ja palvelutarjontaan.