Pikkujoulut

Pikkujoulut Kuopiossa

Arjesta irtautuminen ja ajatusten vapaalle päästäminen onnistuu parhaiten paikassa, jossa sopivien aktiviteettien, mukavan majoituksen sekä hauskimpien tapahtumien löytäminen toteutuu ilman päänvaivaa. Pikkujoulut Kuopiossa on täynnä irrottelua, hemmottelua sekä kuplivaa mieltä ja juomaa!

Tapahtumat ovat parhaita yhdessä nautittuina, joten pikkujoulut ovat mitä upein hetki osallistua johonkin Kuopion pikkujoulukauden tapahtumista. Joulukonsertit, livekeikat, näytelmät, stand up ja lukuisat muut vaihtoehdot odottavat osallistujaa nauttimaan elämyksestä, joka jättää jäljen.

Yhteistä tekemistä

Pikkujoulujen tärkeä teema on yhdessäolo, jonka voi kruunata yhteisellä aktiviteetilla. Valinnanvaraa on jokaiseen makuun hemmottelusta urheiluun – valitse koko porukalle joogaa proseccon kera tai ilman, tai osallistukaa yhdessä cocktailkouluun. Hauskanpito on taattua!

Ruokaravintolat Kuopiossa ja Tahkolla, kaverukset illallisella

Herkullisin ravintolatarjonta

Pikkujouluihin kuuluu olennaisesti hyvä ruoka, josta tarjontaa löytyy aina pikkujoululounaista herkullisiin illallisiin. Katsasta tarjonta, valitse suosikkisi ja varaa pöytä koko seurueelle!

Lepoa mukavimmassa majoituksessa

Parhaan levon pikkujoulujen viettoon takaa majoitus rentouttavassa ympäristössä, kuitenkin lyhyen matkan päässä hulinasta ja vilskeestä. Herää juhlinnan jälkeiseen aamuun virkeänä ja nauti aamupala valmiista pöydästä, tai pidennä omaa aikaa viettämällä koko viikonloppu pehmeissä lakanoissa.

Kulttuuri ja käyntikohteet Kuopiossa ja Tahkolla

Kulttuuri- ja käyntikohteet

Kuopion monipuolisesta kulttuuritarjonnasta löytyy jokaiselle mieluista tekemistä ja kokemista. Piipahda museossa, virkisty luonnossa tai käytä päivä shoppaillen.

Pikkujoulut Tahkolla

Tahkon värikkäät tapahtumat ja välitön tunnelma hurmaavat pikkujouluporukat kerta toisensa jälkeen uudelleen. Tahkon valtavasta valikoimasta löydät sopivimman majoituksen, hauskimmat aktiviteetit ja elämykset sekä persoonallisimmat ravintolat ikimuistoisimpiin pikkujouluihin!