Risteilyt

Koe kaupungin kauneus Kallavedeltä käsin.

Kesäristeilyt Kuopiossa

Kesäinen Kuopio ja sinisenä välkehtivä Kallavesi houkuttelevat Suomen runsaimmalla sisävesiristeilyjen tarjonnalla. Vilkas risteilykausi alkaa kesäkuussa ja jatkuu samettisiin syysiltoihin asti.

Kuopion Matkustajasatamasta, alle kilometrin päässä torilta, lähtee päivittäin jopa 20 ohjelmallista sisävesiristeilyä ja reittimatkaa. Satamaan pääsee kätevästi paitsi kävellen, myös kaupunkipyörillä ja -junalla, joten risteilyn voi helposti ottaa osaksi päivän muuta lomaohjelmaa. Kallavesi-risteilyt ovat yksi ehdottomasti Kuopiossa koettavista elämyksistä!

Ihastele Kallaveden saaristomaisemia, tutustu kaupunkiin järveltä käsin tai hengähdä lounasristeilyllä shoppailupäivän lomassa. Loppukesän iltaristeilyt saapuvat rantaan juuri sopivasti auringon laskiessa ja eläväisen sataman terassit palvelevat lämpimässä kesäillassa aina aamuyön tunneille saakka. Laivoilla pääsee myös läheiselle viinitilalle, jossa päivä vierähtää leppoisasti paikalliseen viininvalmistuskulttuuriin tutustuen.

Isompien alusten lisäksi vesille pääsee tilauksesta myös pienemmällä kalustolla, joten tilata voi siis vaikkapa ystäväporukan kuljetuksen johonkin Kallaveden upeista saarista.

Perhe risteilyllä