Kesä

Kuopion ja Tahkon kesä – Parasta yhdessä

Kuopion alue ja sen sydämeen sijoittuva Tahko muodostavat ainutlaatuisen ympäristön, jossa yhdistyvät puhdas luonto, monipuoliset aktiviteetit, värikäs kaupunkielämä ja tasokas ravintola– sekä kulttuuritarjonta. Kesärientojen lomassa rentoutumisen takaa mukavin majoitus, jonka voit valita lomamökkien, huviloiden, hotellien ja huoneistojen valtavasta valikoimasta. Tervetuloa vieraaksemme olemaan kuin kotonasi, mutta rennommin!

Suunnitelmia lomasta vai lomaa suunnitelmista?

Suunnittele kesän matkasi piiruntarkasti, tai ota lomaa suunnittelusta ja heittäydy kesäfiiliksen vietäväksi. Kuopion, Tahkon ja koko Pohjois-Savon alue on täynnä toinen toistaan täydentäviä vastakohtia luoden parhaat puitteet lomailuun yhdessä – tai erikseen.

Kimmeltävän Kallaveden äärellä on helppo iloita elämästä, etenkin lempeiden auringonsäteiden hivellessä mielen lisäksi myös hipiää. Järvi-Suomen sydämestä löydät kaikki parhaat tekemiset riemukkaaseen kesään. <3

5 suosikkia Kuopion kesässä

 1. Kesätapahtumat
  Kuopio on keikkunut jo vuosia listojen kärjessä, kun etsitään Suomen suurimpien kuntien onnellisimpia asukkaita. Niinpä kutsuva kaupunki tapahtumineen ja ihmisineen imaisee joskus matkailijankin mukaansa niin, ettei kesäyön hiipiessä malttaisi silmäänsä ummistaa. 
 2. Risteilyt
  Ihastele Kallaveden saaristomaisemia, tutustu kaupunkiin järveltä käsin tai hengähdä lounasristeilyllä shoppailupäivän lomassa.
 3. Kulttuuri ja käyntikohteet
  Löydä museotteatterit, luonnon nähtävyydet, opastetut kävelykierrokset, historialliset kohteet ja loman näyttävimmät näkymät ja seikkaile mielesi mukaan.
 4. Mökit ja leirintäalueet
  Runsaan vuokramökkitarjonnan ansiosta Kuopiossa pääsee nauttimaan mökkielämästä silloinkin, kun lähipiiristä ei löydy mökinomistajia. 
 5. Nähtävyydet
  Löydä loman näyttävimmät näkymät, lumoavin luonto ja kaupungin kosketus.

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Uimarannat Kuopiossa

Artikkelit

Lasten kanssa kesällä Kuopiossa

Artikkelit

Ranta- ja kesäterassit Kuopiossa

Millainen fiilis, sellainen loma!