Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sauma-työpaja

3.7. klo 13:00 - 14:00

Tapahtumasarja Tapahtuman sarjat (Näytä kaikki)

Sauma-näyttelyn työpajassa heittäydytään roolileikin äärelle ja inspiroidutaan muotokuvista! Osallistujat pääsevät pukeutumaan näyttelyn muotokuviin liittyviin rooliasuihin ja maalaamaan kotiin vietävät omakuvat. Työpajat on suunniteltu koululaisille, alle 11-vuotiaiden osallistuminen vain aikuisen seurassa.

Työpajat järjestetään museon 2. kerroksessa, Sauma-näyttelyn työpajatilassa. Maalaamisessa käytettävät akryylit ja muut maalausvälineet sisältyvät työpajaan, mutta saavuthan paikalle maalaustyöskentelyyn sopivissa vaatteissa viimeistään klo 13. Työpaja kestää tunnin ja sen ohjaajana toimii kuvataiteilija Mari Mathlin.

Työpajaan osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä klo 16 sähköpostiosoitteeseen mari.mathlin@kuopio.fi. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan voi osallistua Kuopion taidemuseon pääsymaksulla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja Museokortti käy maksuvälineeksi.

Keskiviikkoisin järjestettävien ohjattujen työpajojen ulkopuolella Sauma-näyttelyn työpajatilassa on mahdollista tehdä omatoimisesti näyttelyyn liittyviä piirustus-, väritys- ja suunnittelutehtäviä.

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
3.7.
Aika:
13:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://kuopiontaidemuseo.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Kuopion Taidemuseo
Puhelin:
017 182 633
Sähköposti:
taidemuseo@kuopio.fi

Tapahtumapaikka

Kuopion Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio , 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
017 182 633
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard