Golden-Resort-Tahko-huvilat

Tahko Chaletin operatiivinen liiketoiminta Thousand Lakes Hotelsille

  Marika Ranta-Pere • 02.09.2021

Thousand Lakes Hotels on majoitus- ja ravitsemispalveluihin keskittynyt johtamis- ja kehittämisyhtiö

Kuopion Tahkovuorella toimivan Tahko Chaletin operatiivinen liiketoiminta ja sen kehittäminen siirtyy Thousand Lakes Hotels Oy:lle 1.11.2021 alkaen. Vuonna 2020 perustettu Thousand Lakes Hotels on majoitus- ja ravitsemispalveluihin keskittynyt johtamis- ja kehittämisyhtiö, joka operoi myös Uudellamaalla sijaitsevan Långvikin kokous- ja kylpylähotellin liiketoimintaa.

Perheyhtiö PNT Active Oy:n omistamaan Tahko Chaletiin kuuluvat Tahkovuorella sijaitsevat Piazza -viihdekeskus, Mosquito -ravintola, Ukko-Hotelli ja Vietti Suites sekä korkeatasoinen huvila-alue Golden Resort. Golden Resortilla on yhdeksän erillishuvilaa, 20 paritalohuvilaa ja päärakennus, joka tarjoaa ravintola- ja tapahtumapalveluita ja toimii kesäisin myös Golden Resortin Lake- ja Forest -golfkenttien klubiravintolana.

”Thousand Lakes Hotelsilla on kokemusta ja osaamista, joka tarjoaa edellytykset Tahko Chaletin kehittämiseen monipuolisesti ja tuloksellisesti”, perustelee PNT Active Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heppu Pentti tehtyä sopimusta. ”Yhteisymmärrys liiketoimintavastuun siirtämisestä syntyi varsin helposti, kun tavoitteet menestymiseksi ovat yhteiset.”

”Tahko Chalet on meille toinen merkittävä avaus hospitality -toimialalla. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista kokous- ja vapaa-ajan tarjontaa”, sanoo Thousand Lakes Hotels Oy:n toimitusjohtaja Inka Uusitalo-Raoult. ”Saamme synergiaetuja mm. sopimuksissa, järjestelmissä ja alan käytännöissä. Tulevan kauden valmistelut ovat jo käynnissä, vaikka virallinen startti on vasta marraskuussa.”

Thousand Lakes Hotels Oy:n kaupallinen johtaja nauttii Tahkon golfkenttien kauniista maisemista.

Pasi Piipponen kaupalliseksi johtajaksi

Thousand Lakes Hotels on nimittänyt Pasi Piipposen kaupalliseksi johtajaksi 01.08.2021. Piipponen ottaa myös vastuun Tahko Chaletin toiminnoista 01.11.2021 alkaen. Piipponen on aiemmin toiminut mm. kansainvälisissä mobiilipeli- ja sisältömarkkinointiyrityksissä operatiivisen johtamisen ja myynnin tehtävissä.

”Olen jo aloittanut perehtymisen toimintaan ja Tahko Chaletin tiimiin. Olen innoissani mahdollisuuksista,
mitä liiketoiminta ja alue tarjoaa. Tahko on minulle jo ennestään tuttu ja rakas paikka sen upeiden harrastusmahdollisuuksien kautta.”,
toteaa Piipponen.

Pasin lisäksi Thousand Lakes Hotelsilta toimintaa tulee tukemaan kokenut tiimi, josta löytyy osaamista mm. ravintola- ja majoitustoiminnan menestyksekkäästä operoinnista, sekä järjestelmien ja markkinoinnin kehittämisestä.

Suunnittele-matkasi.jpg

Suunnittele matkasi

Etsi itsellesi mieleistä tekemistä alueen tai kategorioiden mukaan. Merkkaamalla kortit sydämellä voit selailla niitä myöhemmin reissuvihko-sivulta!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Inspiraatio

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Nähtävyydet