Gaala_2022_00020

  Marika Ranta-Pere • 05.11.2022

Tahkolla kokoonnuttiin juhlistamaan matkailu- ja tapahtuma-alaa

Pohjois-Savon alueen toinen Matkailu- ja tapahtuma-alan gaala järjestettiin lauantaina 5.11. Break Sokos Hotel Tahkolla. Tilaisuus järjestettiin Kuopio-Tahko Markkinoinnin toimesta ja mukana järjestelyissä olivat myös Lakeland 2 sekä Hop-On Hop-Off Kuopio -hankkeet.

Kutsuvierastilaisuudessa oli paikalla alueen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijoita, Kuopion kaupungin ja eri hankkeiden edustajia sekä muita alueen yritysten edustajia. Illan aikana kuultiin mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja, nautittiin loistavasta ruoasta sekä viihdyttävästä ohjelmasta.

Tilaisuudessa olivat esiintymässä Diilistäkin tuttu sarjayrittäjä Noora Fagerström, yrittäjä-toimitusjohtaja Pekka Vihma sekä yrittäjä ja toimitusjohtaja Tatu Säisä.

Vuoden 2022 Matkailu- ja tapahtuma-alan gaalassa palkitut.
Kuvassa Kirsi Voutilainen-Liukkonen (ylhäällä vasemmalla), Pekka Liukkonen, Jukka Savolainen, Lauri Suutarinen, Anna Hämäläinen, Isa-Maria Tervonen, Tiina Kuosmanen, Kari Heiskanen, Kirsi Soininen, Teemu Soininen ja Tatu Säisä.

Vuoden onnistujat palkittiin kultaisilla palmuilla

Tapahtumassa palkittiin tänä vuonna itsensä ylittäneitä yrityksiä ja henkilöitä, joita alan toimijat ovat saaneet äänestää keskuudestaan. Voittajat palkittiin uniikeilla Kultainen Palmu -palkinnoilla.

Tilaisuudessa palkitut:

  • Vuoden Nukuttaja 2022: Break Sokos Hotel Tahko
  • Vuoden Syöttäjä 2022: Ravintola El Monte
  • Vuoden Juottaja 2022: Karhu Pub
  • Vuoden Liikuttaja 2022: Sunsets Kuopio
  • Vuoden Vastuullisuusteko 2022: Sustainable Tahko -hanke
  • Elämäntyöpalkinto 2022: Kari Heiskanen, Tahkon kyläyhdistys
  • Vuoden kasvava tapahtuma 2022: Sunsets Kuopio

Matkailu- ja tapahtuma-ala on viime aikoina kokenut kovia, mutta tulevaisuuden näkymät ovat erittäin positiiviset. Kyseessä on alueellemme erittäin tärkeä toimiala, joka luo vetovoimaa, uusia työpaikkoja ja tuo alueellemme tuloja. On hienoa jälleen juhlistaa alueemme eteen tehtyä loistavaa työtä sekä muistaa erityisesti niitä yrityksiä ja henkilöitä, jotka ovat tänä vuonna ylittäneet itsensä.”- Kirsi Soininen, Kuopion kaupungin markkinointijohtaja.