Scandic Kuopio uudistuu

Scandic Kuopio uudistuu

36 huonetta ja allasosasto uudistuksen alle

Uudistukset jatkavat vuonna 2014 aloitettuja muutostöitä. Ensimmäiset uudistetut huoneet valmistuvat huhtikuun puolivälin jälkeen ja allasosasto avataan parhaimpaan kesäsesonkiin.

Inspiraatiota ympäröivistä maisemista

Nyt muutostöiden alla olevat, järven puolella sijaitsevat huoneet sekä allasosasto jatkavat 2014 aloitettuja uudistustöitä, jolloin uudistettiin hotellin 101 huonetta. Hotellin aula ja ravintola kokivat kasvojenkohotuksen vuonna 2019, ja sauna- sekä pesutilat vuotta myöhemmin.

Uudistettavien huoneiden värimaailma on inspiroitunut huoneista avautuvista upeista järvimaisemista. Scandic Room Collection -huonekonseptin mukaisesti uudistettavat huoneet saavat ylleen vihreäsävyisen värimaailman. Allasosaston tunnelmassa ranta-alue kantautuu sisätiloihin saakka, luonnonläheisten kallion, hiekan ja veden sävyjen myötä.

Scandic Kuopio uudistuu

Scandic Kuopio sijaitsee Kallaveden ja Väinölänniemen välittömässä läheisyydessä, vehreiden ulkoilumaastojen vieressä. Luonnonläheisessä sijainnissa vieraat pääsevät laskeutumaan lomatunnelmaan heti hotellille saapuessaan.

Vieraamme arvostavat hotellimme luonnonläheistä sijaintia. Uusittavat perhe- ja Superior -huoneet lisäävät majoitusmukavuutta ja tuovat laatua majoittumiseen.
Saunominen ja rentoutuminen allasalueella ovat elämyksiä ja haluamme luoda laadukkaat puitteet kaikenikäisille kotimaisille ja kansainvälisille vieraillemme”,
kertoo Scandic Kuopion ja Scandic Atlaksen hotellinjohtaja Tiina Rautaparta.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Scandic Kuopio

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Artikkelit

Kävelykierros kauniissa Kuopiossa