Hanna Tiitola, Pohjois-Savon Matkailu Oy:n toimitusjohtaja

Pohjois-Savon Matkailu Oy:n toimitusjohtaja on valittu

Uusi toimitusjohtaja on nimitetty

Pohjois-Savon kuntien ja alueen matkailuyritysten koordinointiyhtiö Pohjois-Savon Matkailu Oy on nimittänyt toimitusjohtajaksi eMBA Hanna Tiitolan, joka aloittaa tehtävässään 13. toukokuuta. Tiitola keskittyy tehtävässään kasvattamaan kansainvälistä matkailua ja lisäämään tunnettuutta.

Suunnitelmissa alueen kaupallistaminen ja kehittäminen

Hanna Tiitola on toiminut viimeisimmäksi perheyrityksensä ravintolaliiketoiminnan kehittämisen parissa Tampereella. Hänellä on monipuolinen, yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä sekä vahva matkailuliiketoiminnan osaaminen, joka tulee mm. Sokos Hotelsin, Best Western Hotelsin ja St. Peterlinen palveluksessa toimimisesta.

”Toivotan Hannan ilolla tervetulleeksi yhtiön johtoon. Uskon, että edessä on tuloksekas matka Pohjois-Savon matkailun kansainvälistämiseen”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma iloitsee.

”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan alueen tarjontaan ja kaupallistamaan sekä luomaan kansainvälistä kysyntää tälle upealle matkailualueiden timantille. Meillä on Pohjois-Savossa hienoja kohteita, jotka ansaitsevat vahvemman jalansijan kansainvälisillä matkailumarkkinoilla. Yhdessä organisoitumalla voimme nostattaa alueen kansainvälistä matkailukysyntää ja kiinnostusta aluetta kohtaan”, Hanna Tiitola kertoo. 

Kuvassa Pohjois-Savon Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma sekä toimitusjohtaja Hanna Tiitola.

Pohjois-Savon Matkailu Oy on kuntien, kaupunkien ja alueella toimivien matkailuyritysten koordinointiyhtiö. Vuonna 2023 perustettu yhtiö koordinoi matkailutoimijoiden yhteistyötä, kehittää toimialaa sekä luo kansainvälisiä markkinoita. Pohjois-Savon Matkailu Oy edustaa toimitusjohtajan johdolla aluetta yhdessä sovituissa verkostoissa ja kansainvälisillä markkinoilla. Yhtiö tuottaa markkinatietoa ja seuraa matkailun kehittymistä, sekä toteuttaa matkanjärjestäjäyhteistyötä.

Kuvat: Reino Hartikainen

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

Pohjois-Savon Matkailu Oy syntyy

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri

Artikkelit

Vuoden 2023 kansainvälisten kongressien tilastot julkaistu