Niiralan liikennepuisto

Niiralan liikennepuisto

Vauhdin hurmaa ihastuttavassa liikennepuistossa!

Niiralan liikennepuisto

Huuhankatu 2
70110
Kuopio

Sijainti kartalla

Ihastuttava liikennepuisto Kuopiossa

Niiralan liikennepuistossa lapset pääsevät opettelemaan liikennesääntöjä. Arkisin koululaisten kesälomien aikaan paikalla on ohjaajia, jotka opastavat lapsia polkuautojen käyttöön sekä liikennesääntöjen noudattamiseen. Aukioloaikojen ulkopuolella puistossa voi liikkua omatoimisesti vaikka pyöräillen, scootaten tai leikkitelineillä leikkien. Liikennevalot ovat päällä klo 9-19.30. Liikennepuisto on täysin ilmainen.

Ajaessa käytetään kypärää ja jos mahdollista, on oma pyöräilykypärä hyvä ottaa mukaan. Tarvittaessa kypäriä saa myös ohjaajilta. Polkuautoilla saa ajella niin kauan kuin jaksaa, mutta ruuhka-aikoina ajoaikaa rajataan 10 minuuttiin, jotta liian pitkiä jonoja ei pääse kertymään.

Polkuautot ovat käytettävissä vain ohjaajien ollessa paikalla. Liikennepuisto sijaitsee Valkeisenpuiston ja Kuopion kaupunginteatterin vieressä, vain noin kilometrin päässä Kuopion torista.

Niiralan liikennepuisto 2024

Aukioloajat | Ohjaajat paikalla

  • 26.5.-9.8.2024
    • Arkisin klo 10-17
    • Juhannusviikko: torstaina 20.6. ohjaajat paikalla klo 15 saakka, 21.6. ei ohjaajia
  • Liikennepuisto on ilmainen

Aukioloaikojen ulkopuolella puistossa voi kurvailla vapaasti myös omalla pyörällä tai scootilla. Liikennevalot ovat päällä 9-19:30. Puistossa on myös leikkipuisto.

Liikennepuiston toiminnasta tiedotetaan Liikkuva Kuopion Facebook-sivulla.

Niiralan liikennepuisto, Kuopio

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Valkeisenpuisto

Artikkelit

Kävelykierros kauniissa Kuopiossa

Paikat

Väinölänniemi