Pörrönpolku, Kuopio, ilmakuva

Pörrönpolku

Pörrönpolku

Pilpantie 177
70700
Kuopio

Sijainti kartalla

Ympärivuotinen retkeilyreitti Pilpan majalle

Pörrönpolku on 1,7km pituinen ympärivuotinen retkeilyreitti Neulamäen alueella. Pilpantien pysäköintialueen ja Pilpan majan kautta kulkeva Pörrönpolku on käytössä ympäri vuoden, mutta palvelee erityisesti lumiseen aikaan talviretkeily- ja lumikenkäilyreittinä. Lähimmälle lähtöpaikalle, eli Pilpantien pysäköintialueelle on Kuopion keskustasta matkaa noin 6km.

Reitti kulkee hiljaisen metsän siimeksessä, mutta pysyy käyttökuntoisena retkeilijöiden toimesta. Pörrönpolku on merkitty opastolpilla, jotka tunnistaa lumikenkäsymboleista.

Pilpan alue on hieno koko perheen ulkoilualue kaikkina vuodenaikoina. Pilpan majan pihapiiristä löytyy kaksi laavua, jotka ovat kaikkien ulkoilijoiden käytettävissä klo 7-22 välisenä aikana. Pihapiirissä on myös wc.

Puijon Latu ry:n ylläpitämä Pilpan ulkoilukahvio on avoinna viikonloppuisin sekä hiihtolomaviikoilla (viikot 8-10) myös arkisin klo 10-15. Muutokset mahdollisia, aukioloajat voi tarkistaa Pilpan varauskalenterista tai soittamalla 040 573 8038.

Sijainti

Pilpan pysäköintialue (lähtöpaikka)

  • Pilpantie 177, 70700 Kuopio
  • Huom! Pilpantie on kapea, mutta matkan varrella on useampia parkkipaikkoja ja levikkeitä, joihin voi väistää vastaantulevia autoja.

Pilpan maja (laavut, ulkoilukahvio)

  • Pilpantie 261, 70700 Kuopio
Pörrönpolku, talviretkeilyreitti Kuopiossa

Saatat olla kiinnostunut

Paikat

Pilpan maja

Esittelyssä

Retkeily

Esittelyssä

Hiihto