Bella Lake Resort kesä

Bella Lake Resort

Korkeatasoista majoitusta vesirajan rantasviiteissä.

Bella Lake Resort

Siikaranta 4
70620 KUOPIO
+358 50 475 7643 Yrityksen kotisivu

Kaikkia asioita ei voi selittää järvellä

Bella Lake Resort on unelmapaikka, jossa korkeatasoinen majoitus vesirajaan sijoittuvissa rantasviiteissä ja kuvankaunis urbaani järvimaisema saavat seurakseen Bellanrannan ehtymättömät palvelut.

Bellanrannassa voit nauttia Bella Lake Resortin omasta taidepuistosta, naapurissa sijaitsevan Saanan upeista spa-elämyksistä ja lähiruokaa tarjoavasta à la carte -ravintolasta tai palkittujen pienpanimoiden antimista. Persoonallinen ympäristö ja mahtavat mahdollisuudet muodostavat yhdessä tunne-elämyksiä, jotka on koettava itse. Koska kaikkia asioita ei voi selittää järvellä.

Palvelut

  • Bella Sviitti
  • Bella Sviitti saunalla
  • Deluxe Sviitti
  • Rantasviittien omilta terasseilta uimaportaat järveen
  • Aamiainen nautitaan kahvilapaviljongissa tai oman sviitin rauhassa.
  • Sviitit sijaitsevat Bellanrannassa, josta löytyy monipuolisesti palveluita. Kuopion Saana kylpyläosastoineen ja ravintoloineen on käytännössä vieressä, rantabulevardin päässä.
  • Hierontaa saatavilla omaan sviittiin
  • Talvella hiihtoladut alkavat suoraan sviittien edestä
Bella Lake Resort kesä

Tarjoukset ja tuotteet

Bella Sviitti

Tunnelmalliset rantasviitit on varusteltu suojaisin terassein, joilta omat uimaportaat Kallaveteen. Rauhoitu järvimaisemia katsellen tai tutustu Bellanrannan monipuoliseen tarjontaan – eikä kaupungin sykkeeseenkään ole kuin parin kilometrin matka.

alk. 215 €/yö

Katso lisää

Deluxe Sviitti

Astetta ylellisempi kokemus odottaa sinua deluxe-sviitissä. Rentoudu moottoroitujen sänkyjen mukavuudessa ja nauti vuodenaikaan sopivista aktiviteettivälineistä, kuten lumikengistä talvella. Täällä ylellisyys ja käytännöllisyys kohtaavat luoden unohtumattoman loman.

alk. 350 €/yö

Katso lisää

Bella Sviitti Saunalla

Koe upea rantasviitti omalla terassilla sekä omalla hirsisaunalla vain parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta, eläväisessä Bellanrannassa. Ihaile suurista ikkunoista avautuvia järvimaisemia tai pulahda Kallaveteen oman terassin uimaportailta.

alk. 235 €/yö

Katso lisää