Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Hotelli keskellä Tahkoa

Break Sokos Hotel Tahko on viihtyisä hotelli kaiken toiminnan ytimessä. Tahko on aktiivisen ihmisen paratiisi ympäri vuoden ja kaikki hauska tekeminen on vain kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Valittavanasi on useita erilaisia huonetyyppejä, joten miltä kuulostaisi esimerkiksi huone omalla saunalla ja parvekkeella rinnemaisemin tai kaksikerroksinen huone hieman isommalle porukalle? Valmis aamiainen tuo päivään luksusta ja hotellin neljästä ravintolasta on muutoinkin mistä valita tunnelmaan sopivin.

Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli toimii upeasti myös kaikenlaisten tapahtumien keskuksena ja pitopaikkana. Sen muuntautuvat ja persoonalliset tilat taipuvat pieniin ja isoihin tilaisuuksiin hääjuhlista seminaareihin ja etätyöskentelystä yrityksen asiakastilaisuuksiin.

Break Sokos Hotel Tahkon palvelut

  • Käytössä 66 täysin uudistettua hotellihuonetta
    • Loput uudet huoneet tulevat käyttöön loppuvuonna 2024 avattavaan uudisosaan
  • 5 ravintolaa
  • Muunneltavat kokous- ja juhlatilat
    • tapahtumat jopa 300 henkilölle
  • Etätyötilat ja etätyöpaketit
  • Sale-lähikauppa
Break Sokos Hotel Tahko, uudet huoneet

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Ravintola Hillside

Yritykset

Pizza Breikki

Tarjoukset ja tuotteet

Hotellihuone perheelle tai porukalle

Parvellisissa, 24 neliöisissä hotellihuoneissa majoittuu jopa kuusi henkilöä, joten tilaa on makoisten unien lisäksi myös oleskeluun. Erinomainen vaihtoehto perheille ja porukoille, tutustu hotellin varaussivustolla.

Katso päivän hinta ja saatavuus verkosta.

Katso lisää

Pikkujoulubuffet ryhmille

Suosituimmat pikkujouluillat varataan jo kesän aikana! Tämä buffet on suunnattu yli 25 henkilön ryhmille, mutta menuja ja hotellipaketteja on tarjolla kaiken kokoisille porukoille - parin hengen pippaloista jopa 500 henkilön kokoontumisiin. Otathan yhteyttä!

48 € / hlö

Katso lisää