Kuopion Eläinpuisto


Vietä ikimuistoinen päivä tutustuen eläinpuiston suloisiin asukkaisiin, keppihevostalliin, leikkialueeseen ja kahvilaan sekä wanhojen traktoreiden näyttelyyn.

Kuopion eläinpuistoissa voi vierailla kahdessa eri osoitteessa. Kuopion eläinpuisto Vehmasmäki sijaitsee Vehmasmäen kylän upeissa maalaismaisemissa, 20 km päässä Kuopiosta ja uudistunut Kuopion eläinpuisto Rauhalahti sijaitsee Matkailukeskus Rauhalahden yhteydessä, vain 5 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Molemmat eläinpuistot ovat ihastuttavia retkikohteita koko perheelle! Vehmasmäen eläinpuisto on kesäkauden lisäksi vaihtelevasti avoinna myös loma-aikoina.

Kesäpassilla vierailet eläinpuistossa rajattomasti koko kesäkauden ajan ja saat alennusta puistojen ohjelmista. Joka viides vierailukerta oikeuttaa kesäpassilaisen ilmaiseen kahviin tai jäätelöön.

 

Kuopion Eläinpuisto

Rantasuontie 39
70870 KUOPIO
+358 50 582 6531 Yrityksen kotisivu

Tarjoukset ja tuotteet

Vieraile eläinpuistossa

Kuopion eläinpuistot Vehmasmäessä ja Rauhalahdessa ovat koko perheen elämyksellisiä retkikohteita. Tutustu kaikenkirjaviin eläinystäviin ja osallistu mukaan hauskoihin aktiviteetteihin! Valitse kertalippu tai kesäpassi, jolla vierailet eläinpuistossa rajattomasti koko kesäkauden ajan.

Pääsylippu 12-15€, kesäpassi 20-30€

Katso lisää