Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO
+358 10 7629 500 Yrityksen kotisivu

Puikkari Kuopio

Kuopion keskustassa, Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, majoittaen kerrallaan noin 700 vierasta. Vuosien varrella upeasti uudistettu hotelli tarjoaa paitsi makoisat unet ja maistuvaa ruokaa, myös hyvin monipuolisia tiloja kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Puijonsarven, tutummin Puikkarin erikoisuus on lämmin ja kodikas tunnelma, joka yhdistää leppoisasti lomalaiset, businessväen ja kaupungin sykkeestä nauttivan juhlakansan.

Hotellin sijainti on ihanteellinen – se sijaitsee keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa, aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Autopaikkoja hotellissa on yhteensä lähes 200 kappaletta, ulkona sekä sisällä parkkihallissa. Lisäksi hotellin takapihalla on kahdeksan sähköautojen latauspistettä. Sähköauton latauspisteen hinta on sama kuin muillakin hotellin pysäköintipaikoilla.

Puikkari Conference

Legendaarinen Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Tarina jatkuu ja upeat tilat hehkuvat arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi myös erilaisten teematapahtumien järjestämisen.

Puijonsarven kokous- ja juhlapalveluilla on laadukkaasta gastronomiasta kertova Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Rôtisseurs-kilpi on ennen kaikkea osoitus intohimosta tekemiseen, haastaen samalla jatkuvaan kehittymiseen.

Millaista tilaa etsit? Tarjolla on jopa 20 erilaista, osin yhdisteltävää tilaa pienistä saunakabineteista isoihin saleihin – aina tarvittavien oheispalvelujen kera.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari-sali

Hotellin ravintolat

Yritykset

Ravintola Ehta

Yritykset

Frans & Sophie

Yritykset

Ravintola Utu

Liittyvät tapahtumat

Tapahtumat

Lobbyssa livemusiikkia

25.07.2024

Original Sokos Hotel Puijonsarven aularavintola Lobbyssa vietetään etkoja ja after workeja paikallisten artistien livemusiikin kera...

Tarjoukset ja tuotteet

Majoitusta seniorihinnoilla

Edullista majoitusta Sokos Hotelleissa 65 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja asiakassauna. Varaukset koodilla SENIOR Sokos Hotellin nettisivuilta.

alk. 80 € / vrk / 1-2hh

Katso lisää

Sporttiklubi

Urheiluseuroille suunnattu Sporttiklubi tuo helppoutta ja hotellietuja majoittumiseen. Jäsenyys tuo mukanaan esimerkiksi maksuttomia majoittujia, edullisia sporttiaterioita sekä mahdollisuuden myöhäiseen huoneenluovutukseen. Sporttiklubiin liittyminen on maksutonta. Kurkkaa lisätiedot ja liity Sporttiklubiin!

Katso lisää

Saunailta Kuopiossa

Yhteistä aikaa ystävien kanssa, lämpimiä löylyjä ja herkuttelua virvokkeiden kera. Original Sokos Hotel Puijonsarven tilaussauna Wilhelm on luotu yhteisiä illanviettoja varten! Virvokkeet ja saunapyyhkeet varataan teille valmiiksi toiveidenne mukaan.

150 € / 2h

Katso lisää