Ravintolamestarit

Kuopiolaista ravintolaosaamista vuodesta 1997.

Ravintolamestarit

Kauppakatu 25–27
70100 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Kuopion maukkaimmat ravintolaelämykset

Maukkaista makupareista, paikallisesta osaamisesta ja teematapahtumista tunnettu Ravintolamestarit tarjoilee elämyksellisiä makumatkoja usean ravintolan voimin. Tarjolla on herkullista lounasta, upeita á la carte- ja viinilistoja, laadukkaita kokous- ja saunapalveluita sekä tiloja monenlaisiin tapahtumiin.

Tutustu Pannuhuone Gust. Raninin uniikkiin baarikonseptiin, Isä Camillon gastronomisiin sesonkeihin ja upeaan kesäterassiin tai varaa makumatkasi Mustan Lampaan elämysten pariin.

Kuopion keskustan ravintolat

Pannuhuone Gust. Ranin – Olohuone & terassi on uniikki baarikonsepti, joka luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Juomien lisäksi tarjolla on Kyökin suolaisia herkkuja, joita tarjoillaan myös kesäisin avautuvalla kotoisalla terassilla.

Pannuhuoneen naapurissa olevan Isä Camillon keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla.

Sataman ja Väinölänniemen tuntumassa sijaitsevan, palkitun Mustan Lampaan keittiö inspiroituu useista eri sesongeista, pohjois-savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä. Varaa elämyksellinen yllätysmenu tai piipahda nauttimassa ruokalaji kerrallaan. Ravintolan yhtenä erikoisuutena on kattoterassin oma pelto, jossa monet yrtit ja kasvikset kasvatetaan itse.

Ravintolamestarit, Ravintola Musta Lammas menu

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Ravintola Isä Camillo

Yritykset

Ravintola Musta Lammas

Yritykset

Pannuhuone Gust. Ranin

Yritykset

Kuopion Klubi

Yritykset

Puijon ravintolat

Esittelyssä

Ruokaravintolat