Scandic Atlas Kuopio, huone

Scandic Atlas

Elegantti hotelli Kuopion parhaalla paikalla.

Scandic Atlas

Haapaniemenkatu 22
70110 KUOPIO
+358 300 8704 23 Yrityksen kotisivu

Scandic Atlas

Scandic Atlas on perinteikkään tyylikäs hotelli aivan Kuopion torin laidalla. Eri väriteemoin sisustetuissa huoneissa on kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneista on oma sauna, kylpyamme tai parveke ja osasta huoneista kauniit kaupunkinäkymät torin vilinään.

Hotellin alakerrassa palvelee Restaurant & Bar Roast, jossa nautit maukkaan illallisen ja aulabaarissa voit rentoutua lasillisella, aistien samalla hotellin uniikkia tunnelmaa. Aamiainen nautitaan hotellin 3. kerroksen Atlas-salissa. Scandic Atlaksessa pääset kokemaan aitoa savolaista vieraanvaraisuutta. Lisäksi hotellissa on monikäyttöiset ja muunneltavat kokoustilat, joissa järjestät kätevästi myös erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys.

Hotelliin on helppo tulla, sillä se sijaitsee kaikkien kulkuyhteyksien äärellä. Rautatie- ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä ja Kuopion suuri Toriparkki on aivan hotellin vieressä.

Scandic Atlakselle sekä Restaurant & Bar Roastille on myönnetty Pohjoismaiden tiukin ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Scandic Atlaksen palvelut

  • 131 hotellihuonetta
  • 7 muunneltavaa kokoustilaa
    • Kokoukset, tapaamiset ja juhlat jopa 100 henkilölle
  • Restaurant & Bar Roast
  • Sauna
  • Scandic Shop 24h
  • Lainattavia polkupyöriä
Nainen astumassa sisälle Scandic Atlakseen

Saatat olla kiinnostunut

Icon flower

Yritykset

Restaurant & Bar Roast

Yritykset

Scandic Kuopio

Icon flower

Yritykset

Ravintola Bord

Tarjoukset ja tuotteet

Paras hinta Scandic Friends -jäsenille

Jäsenenä saat aina parhaat edut! Tutustu Scandic Friends -jäsenhintoihin ja varaa seuraava majoitus parhaaseen hintaan. Jäsenenä saat alennusta kaikista hinnoista kaikkina viikonpäivinä.

Katso lisää

Majoitusta seniorihinnalla

Seniorihinta on voimassa ympäri vuoden ja takaa edullisen majoituksen! Seniorihinta on voimassa 65 vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Alk. 99 € / 2hh / vrk

Katso lisää