Vararengasravintolat

Vararengasravintolat

Vararengasravintolat

Vararengasravintolat

Kauppakatu 16
70100 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Vararengasravintolat – Omien joukossa on aina hyvä olla

Vararengasravintolat uskovat, että saamalla ihmiset seurustelemaan toistensa kanssa ja arvostamaan ympäristöä, jonne he tuntevat kuuluvansa, maailmasta voisi ihan oikeasti tulla meille kaikille pikkuisen parempi paikka tehdä palkitsevaa työtä ja elää mukavaa arkea.

Olipa sinulla päällimmäisenä mielessä uusi työpaikka tai omaan tyyliin ja tilanteeseen sopiva hetki ottaa vähän rennommin, Vararengasravintolat toivottaa sinut tervetulleeksi. Omiesi joukkoon.

Vararengasravintoloiden ravintolat sijaitsevat Kuopion parhailla paikoilla Kauppakadulla ja Matkustajasatamassa. Ravintolat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin ja ne taipuvat niin kaveriporukan saunailtoihin, työpaikan kokouksiin kuin 1000 henkilön tilaisuuksiinkin!

Tutustu Vararengasravintoloihin

Albatrossi

Elä kuin viimeistä kesäpäivää

Kuopion kovin bilepaikka Matkustajasatamassa! Albatrossi sopii hyvin myös suurien tapahtumien areenaksi ja menon vauhdittajaksi järjestyy stand up -koomikko tai suosikkibändin livekeikka. Albatrossi on avoinna kesäisin.

Ale Pupi

Kotona hyvä – Alessa paras

Kaiken kansan leppoisa kohtauspaikka keskellä Kauppakatua. Urheilua laidasta laitaan, biljardia ja bisseä.

Vararengasravintolat, Ale Pupi

Gloria

Elämää, ei sen vähempää

Kodikas pubi ja yökerho aikuisille. Yläkerran baarissa laaja valikoima oluita, siidereitä ja viskejä. Tunnelmallinen kellari karaoke-estradeineen antaa upeat puitteet esimerkiksi työpaikan juhliin, syntymäpäiville tai vaikka olutjoogaan.

Bar Lasku

Hyvä meno pysyy aina muodissa

Aikamatka ysärille ja nuoruuden kapinaan. Wiinibaari, bilekaraoke ja disco makeilla neonvaloilla!

Vararengasravintolat, Bar Lasku
Vararengasravintolat, Bar Nousu

Bar Nousu

On vain yksi suunta

Rentoa after ski -tunnelmaa Kuopion keskustassa vuoden jokaisena päivänä! Tämän yökerhon pöydillä tanssiminen on sallittua, jopa suositeltavaa.

SalaCavala

Päivän paras hetki

Hyväntuulinen kahvila-ravintola keskellä Kuopion toria! Piipahda lounaalle, lasilliselle tai kupilliselle kuumaa.

Vararengasravintolat, SalaCavala

Tarjoukset ja tuotteet

SalaCavalan kesäbrunssi

SalaCavalan kesän brunssi on tarjolla 25.6.- 10.8. välisen ajan. Tarjolla arkisin klo 9-13 & lauantaisin klo 9-14. Lämpimästi tervetuloa!

25 € / hlö

Katso lisää

Glorian sisäpihan yksityistilaisuudet

Aisti keskieurooppalaista lämmintä tunnelmaa Kuopion Kauppakadulla – Glorian sisäpiha tarjoaa asiakaspaikkoja 100 henkilölle! Katettu sisäpiha lämmittimineen on käytössä ympärivuotisesti. Tilassa on oma baaritiski ja sinne järjestetään sopimuksen mukaan tarjoilut, esiintyjät, somistus tai vaikka glühwein pop up pikkujouluihin. Tilat taipuvat niin work shopeihin, juhliin, aamiaiskokouksiin kuin tyky-päiviin.

alk. 35 € / hlö

Katso lisää

Prosecco-jooga

Huvia ja hyvinvointia sopivassa balanssissa! Prosecco-jooga sisältää 30 minuutin ohjatun joogan Vararengasravintolassa sekä lasillisen italialaista Proseccoa. Joogata voi myös alkoholittomasti!

alk. 35 € / hlö

Katso lisää