SUP-lautailu

Anna virran viedä ja vapaiden vesien valloittaa.

SUP-lautailu Kuopiossa ja Tahkolla

Alueemme vesistöt tarjoavat upeita mahdollisuuksia SUP-lautailuun. Vaihtoehtoja riittää isoista järvistä pieniin lampiin ja leppoisasti virtaaviin jokiin.

Suppailun voi ottaa omaan lomaohjelmaan ex tempore – aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä suppailu on yllättävän helppoa ja nopea oppia. Laudalla voi vapaasti metsästää isojakin aaltoja, mutta tyynellä järvellä laji taipuu myös retkeilyyn tai kuntoa kohottavaan melontaan.

Ohjatut retket ja välinevuokraus

Tarjolla on lajin alkeisiin opastavia kursseja ja ohjattuja retkiä, mutta varusteita voi vuokrata myös omatoimiseen harrastamiseen joko muutamaksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Hintoihin sisältyy sopivan kokoinen lauta ja mela sekä pelastusliivit, joiden alle riittää oma säänmukainen vaatetus.

Alueen SUP-lautoja vuokraavat yritykset sijaitsevat kävelymatkan päässä keskustan majoituskohteista, mutta varusteet ovat helposti siirreltäviä muuallekin Savon alueella. Varusteet voi siten vuokrata myös koko lomansa ajaksi ja suppailla vaikkapa oman vuokramökin rannassa juuri siihen aikaan kun se itselle parhaiten sopii.

SUP-lautailu