Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Peruutettu
Uusien koronarajoitustoimien vuoksi kaikki Tätini ja Minä -esitykset siirretään myöhempään ajankohtaan. Esityksiin ostetut liput käyvät sellaisinaan myöhemmin ilmoitettaviin uusiin esityspäiviin.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Tätini ja Minä

Tätini ja Minä

18.12.2021 klo 19:00

Edit 22.12.2021: Uusien koronarajoitustoimien vuoksi kaikki Tätini ja Minä -esitykset siirretään myöhempään ajankohtaan. Uusista esityspäivistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Ticketmaster tiedottaa lipun ostaneita tarkemmin lippuasioissa. Tätini ja minä esityksiin ostetut liput käyvät sellaisinaan myöhemmin ilmoitettaviin uusiin esityspäiviin. Seuraa tiedottamista uusista ajankohdista Maximin verkkosivuilla >>
************

Uusi Iloinen Teatteri – Tätini ja Minä Ohjelmaravintola Maximissa!

”Tätini ja minä on kuolettavan hauska virtuoosinäytelmä kahdelle näyttelijälle. Näytelmä kulkee draaman, komedian ja satiirin mutkaisilla, mutta ah, niin antoisilla poluilla.  Miespäähenkilö Kemp on tullut tapaamaan tätiään kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen, koska täti on kirjoittanut hänelle kirjeessä olevansa kuolemaisillaan. Mitkä ovat Kempin motiivit vierailuun? Entäpä tädin syyt kirjeen kirjoittamiseen?”

 

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
18.12.2021
Aika:
19:00
Kotisivu:
https://www.maximkuopio.fi/teatteri/

Tapahtumapaikka

Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard