Torille! Voita kaupunkiloma Kuopiossa

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Postiosoite: Kauppakatu 12, 70100 Kuopio

Y-tunnus: 2592787-3 

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan päättyy keskiviikkona 31.5.2023.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistutaan www.kuopiotahko.fi -sivustolla vastaamalla kaikkiin sähköisen arvontalomakkeen kysymyksiin. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt.

Arvontaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset. Kilpailuajan päättymisen jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Voittajan valinta

Kuopio-Tahko Markkinointi valitsee voittajan arvontaan ohjeiden ja sääntöjen mukaisella tavalla osallistuneiden joukosta osallistumisajan päätyttyä. Voittajaan otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osallistujan ilmoittamiin yhteystietoihin viimeistään viikon sisällä arvonnan päättymisestä.

5. Palkinto

Arvonnan palkintona on osallistumislomakkeella tarkemmin eritelty kaupunkiloma Kuopiossa. Tapahtumaliput edellyttävät täysi-ikäisyyttä, tämän vuoksi arvontaan voi osallistua ainoastaan 18 vuotta täyttäneet. Kaupunkiloman ajankohta ei ole siirrettävissä, eikä lunastamatta jätettyä palkintoa hyvitetä arvonnan voittajalle.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viidessä (5) päivässä, valitaan uusi voittaja. Facebook/Instagram tai Ilta-Sanomat ei ole mukana kilpailun järjestäjänä, vaan se tarjoaa ainoastaan alustan arvonnasta viestimiselle.

Arvonnan järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettua palkintoa takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

8. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjä Kuopio-Tahko Markkinointi pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän arvontajulkaisujen yhteydessä.

9. Arvonnan järjestäjän vastuu

Kuopio-Tahko Markkinointi rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Palkinnon voittaja vastaa kaikista muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.  

 10. Tietosuoja

Arvonnan järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja tai muita tietoja, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja arvonnan toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien antamat yhteystiedot hävitetään arvonta-ajan ja voittajan ratkeamisen jälkeen. Osallistujat voivat vapaaehtoisesti tilata Kuopio-Tahko Markkinoinnin kuluttajauutiskirjeen tapahtumalomakkeelta. Postituslistalta voi poistua koska tahansa.