Pohjois-Savo_järvimaisema

DXO – Matkailun maakunnallinen johtamis- ja yhteistyömalli

  Marika Ranta-Pere • 01.11.2021

Pohjois-Savon matkailu järjestäytyy

Pohjois-Savon maakunnallisen matkailun johtamismallia on edistetty Savonia-ammattikorkeakoulun koordinoimana Lakeland 2 -hankkeessa vuodesta 2019 lähtien ja nyt on aika viedä työ maaliin. Syksyn 2021 aikana sovitaan konkreettisesta yhteistyömallista sekä toiminnan resursseista.

Pohjois-Savon matkailun johtamismallin valmisteluun on valittu kehittämisasiantuntija Jaakko Löppönen. Löppönen on käynyt neuvotteluja kuntien ja keskeisten matkailutoimijoiden kanssa ja työtä on tehty syys-lokakuun aikana työpajoissa sekä yhteisessä digitaalisessa työtilassa. Digitaalisella työalustalla jokaisella maakunnan elinvoimaisuuden kehittämisestä kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua ja rakentaa yhdessä matkailun vahvaa kasvuvaikutusta.

Työalustalle pääset kirjautumaan ainoastaan sähköpostiosoitteella joten keskustelun seuraaminen ja kommentoiminen on helppoa ja vaivatonta.

Tee check-in tästä linkistä ja olet mukana yhteisessä työssä >>

Näkemyksiä tavoitteisiin ja merkitykseen

Alta näet Jaakko Löppösen, Kirsi Soinisen ja Anna Hämäläisen videotervehdyksen liittyen yhteiseen visiotyöhön.