Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Homma hoituu – The producers

Homma hoituu – The producers

23.11.2023 klo 12:00

”New York, 1959. Kaiken kokenut Broadway-tuottaja Max Bialystock on suurissa rahavaikeuksissa. Kirvelevien tappioiden jälkeen Max ja hänen kirjanpitäjänsä Leopold Bloom keksivät nerokkaan ja nopean rikastumiskeinon: tehdään takuuvarma floppi! Niillä ei ole tuotto-odotuksia ja ylijäänyt raha laitetaan omiin taskuihin.

Kaksikko päättää etsiä kaikkien aikojen mauttomimman käsikirjoituksen, joka ivaa tasapuolisesti kaikkia. He haalivat miljoonittain rahoitusta sekä palkkaavat täysin lahjattoman pääosan esittäjän ja ohjaajan. Ja sitten vain odottamaan murska-arvosteluja. Suunnitelma on aukoton… tai niin he ainakin luulevat.”

Tarina perustuu Mel Brooksin kulttimainetta nauttivaan Oscar-palkittuun elokuvaan vuodelta 1967. Musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 2001 ja voitti huimat 12 Tony-palkintoa rikkoen siihenastisen ennätyksen. Huiman suosion saaneesta musikaalista tehtiin elokuva vuonna 2005. Nyt tämä hävyttömän hauska hitti-musikaali saapuu Kuopion kaupunginteatteriin!

Rooleissa: Puntti Valtonen, Mikko Rantaniva, Mikko Paananen, Risto Korhonen, Atte Antikainen, Lotta Vaattovaara, Santeri Niskanen, Sari Happonen, Olli-Pekka Hiltunen, Riina Björkbacka ja Lina Patrikainen

Kesto 2h 35min, sisältäen väliajan.

Liput

  • 53€ / peruslippu
  • 49€ / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
  • 45€ / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit
    • Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.
  • Osta liput>>
  • Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.
Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2023
Aika:
12:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://kuopionkaupunginteatteri.fi/hommahoituu

Tapahtumapaikka

Kuopion Kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard