Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ismo Alanko

15.6. klo 19:00 - 22:00

Ismo Alangon Yksin-kiertue saapuu kesäkuun puolivälissä Kuopioon!

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue halkoo Suomea kesä-heinäkuun ajan. Lauantaina 15.6. Rauhalahti Teatterissa nähtävän konsertin ohjelmisto sisältää klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisissa puitteissa.

”Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!”, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.

Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan.
”Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

Liput

  • 46 €
  • Tulossa myyntiin keskiviikkona 31. tammikuuta klo 9
  • Osta liput>>

 

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.
Aika:
19:00 - 22:00
Hinta:
46€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.lippu.fi/event/ismo-alanko-yksin-rauhalahti-teatteri-18185447/

Tapahtumapaikka

Rauhalahti Teatteri
Rauhankatu 3
Kuopio, 70780
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard