Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Jaettu Tulevaisuus: Imagining Future Bodies

Jaettu Tulevaisuus: Imagining Future Bodies

18.09.2022 klo 12:00 - 15:00

Imagining Future Bodies on installaatioesitys, jossa yli 60-vuotiaista kuopiolaisista koostuva osallistujajoukko jakaa yleisölle kokemuksellista matkaansa tulevaisuuden Kuopioon. Esitys on koettavissa Kuopion taidemuseon entisessä kahvilassa. Esitys on käynnissä 3 tuntia ja yleisö voi viipyä tilassa haluamansa ajan.

”Emma Fält ja Anna-Maria Väisänen ovat työskennelleet vuoden alusta alkaen yli 60-vuotiaiden kuopiolaisten kanssa viikoittaisissa taidetyöpajoissa. ANTI-festivaalille Fält ja Väisänen toteuttavat yhteistyössä työpajojen osallistujien ja taiteilija Roberto Fuscon kanssa kaksiosaisen Jaettu tulevaisuus -teoksen, jossa tekijät kutsuvat yleisöjä mukaan kartoittamaan tapahtumakaupunkimme merkityksellisiä paikkoja ja unelmoimaan yhdessä Kuopiota 100 vuoden päähän.

Jaettu tulevaisuus: Imagining Future Bodies on installaatioesitys, jossa työpajojen osallistujat jakavat yhteistä työskentelyään yleisölle. Osallistujat ovat tutkineet kaupunkitilaa ja elinympäristöjään sekä näihin liittyviä tulevaisuuden tarpeita ja unelmia erilaisin taidelähtöisin menetelmin. Työssä keskeistä on ollut syvällinen ja radikaali kuunteleminen, villi yhteiskuvittelu ja moniaistisen lähestymistavan käyttäminen. Kuopion taidemuseossa työryhmä jakaa tuotoksia ja työskentelyään sekä niitä asioita, joita he pitävät tärkeänä osana tulevaisuuden kehojen ja ympäristöjen kuvittelemisessa.”

Tapahtuma on osa ANTI-festivaalia.

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
18.09.2022
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://antifestival.com/programme/shared-futures-imagining-future-bodies/

Tapahtumapaikka

Kuopion Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio , 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
017 182 633
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard