Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Karavaanarit

Karavaanarit

6.07.2023 klo 19:00

Multimenestyksekäs musiikkikomedia Karavaanarit Rauhalahti Teatterissa kesällä 2023!

Karavaanarit -tarina kertoo yrittäjäpariskunnasta, Rauskista ja Elvistä, jotka asuvat keskellä ei mitään. Eletään 80-luvun loppua, kun Jane Fondan jumppavideot, pitkät takatukat ja beta-videot tekivät jo vahvaa laskuaan. Päästäkseen maatalouden syvimmästä ahdingosta he keksivät aloittaa rahasammoksi haaveillun maatilamatkailuyrityksen, Camping Dallaksen. Juhannuksen viettoon saapuu kaksi hyvin erilaista karavaanarijoukkoa, jotka sekoittuvat juhannusyönä sananmukaisesti keskenään, joten hauskoilta sekä haavoittavilta yhteentörmäyksiltä ja sattumilta ei voida välttyä. Pelätään kuolemaa ja tehdään parasta.

Karavaanarit on Antti Heikkisen ja Ismo Apellin kirjoittama komediallinen musiikkinäytelmä. Näytelmä sai alun perin ensi-iltansa Koljonvirta Teatterissa vuonna 2016, jolloin siitä tuli Iisalmen Mansikkaniemen juhlakentän kaikkien aikojen menestyksekkäin näytelmä. Sen jälkeen sitä on esitetty useissa eri teattereissa ja se on rikkonut katsojaennätyksiä järjestelmällisesti.

Nyt kesällä 2023 Rauhalahti Teatterissa nähtävässä, Ismo Apellin ohjaamassa remix-versiossa Heikkinen ja Apell pistävät lisää pökköä pesään. Entistäkin naurettavampi, koskettavampi ja vauhdikkaampi versio saa ensi-iltansa 29.6.2023.

Rooleissa: Mikko Paananen, Pauliina Hukkanen, Sakari Kuosmanen, Maarit Poussa, Jamppa Kääriäinen, Kati Rissanen, Arttu Berg, Tarja Lipponen ja Ilkka Pentti. Lisäksi lavalla nähdään jo kansan suosikiksi noussut Rauhalahti Teatterin orkesteri; Elmiina Apell, Jose Haatainen, Lauri Vuolteenaho sekä Eetu Pennanen.

Liput

  • Peruslippu 35€
  • Eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön, inva) 31€
  • Nuorisolippu (alle 16 v.) 20€
  • Ryhmät: ryhmat@turpatalli.fi tai Tiketin palvelunumero: 010 8431660 (ma-la klo 11-18)
  • Osta liput>>
Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
6.07.2023
Aika:
19:00
Hinta:
20€ - 35€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.rauhalahtiteatteri.fi/

Tapahtumapaikka

Rauhalahti Teatteri
Rauhankatu 3
Kuopio, 70780
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard