Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pasión de Buena Vista

5.03.2023 klo 17:00 - 19:30

Yli 800 000 katsojaa maailmanlaajuisesti 35 maassa saavuttanut legendaarinen kuubalaisyhtye Pasión de Buena Vista ensimmäistä kertaa Kuopiossa! Parhaat kuubalaiset muusikot ja tanssijat esittävät lumoavan esityksensä Kuopion Musiikkikeskuksessa sunnuntaina 5.3.2023.

Kuumat rytmit, innostavat melodiat ja eksoottisen kaunis tanssi yhdessä yli 150:n tilaustyönä tehdyn asun kanssa vievät katsojan matkalle läpi jännittävän Kuuban yön!
Show Pasión de Buena Vista on täynnä kuubalaisten melodioiden taikaa. Mikään ei kuvasta tämän Karibian saaren kulttuuria niin hyvin kuin musiikki ja tanssi!
Pasión de Buena Vista on loistava tapa tutustua Kuubaan ja sen intohimoiseen ja verkkaisen hauskaan tunnelmaan. Esitys kattaa koko eksoottisen saaren musiikin kirjon mambo-rytmeistä ja cha-cha-chasta niin kutsuttuun afro-kuubalaiseen salsaan.

Esitystä säestävä musiikki on sävelletty lyömäsoittimille muun muassa rummuille, symbaaleille ja congarummuille sekä puhaltimille kuten torville ja trumpeteille.
Niitä täydentävät piano, basso sekä tyypillinen latinalaisamerikkalainen kitara. Muusikoiden mukana esiintyy lahjakkaita laulajia, jotka esittävät upeita sooloja useammin kuin kerran esityksen aikana.
Ensiluokkaisilla tanssijoilla, jotka ovat toistuvasti osoittaneet perinteisen tanssin taitonsa havannalaisissa näytöksissä, on erityistä charmia. Ryhmä tuo lavalle perinteisiä kuubalaisia tyylejä, erityisesti supersuositun ”Son Cubanon”, joka on syntynyt sokeriruokotyöläisten keskuudessa 1920-luvulla ja joka on myöhemmin auttanut modernin salsan nousua. Kuuban yläluokka on vuosien ajan torjunut niin kutsutun ”Danzónin”,
mutta nyt se on yksi suosituimmista tanssityyleistä ja synnyttänyt 1900-luvun puolenvälin cha-cha-chaan, rumban ja mambon.

Pasión de Buena Vista tuo Suomen talven keskelle kesäisen spektaakkelin ja tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä unohtumattoman matkan Kuubaan!

Esityksen kesto noin 2h 15 min, sisältää väliajan.

Järj. Aftersunset Oy
Liput permanto: 62 € / 53,50 € lapset alle 12v, opiskelijat ja eläkeläiset
Liput parvet: 52 € / 47,50 € lapset alle 12v, opiskelijat ja eläkeläiset
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
5.03.2023
Aika:
17:00 - 19:30
Hinta:
47.5€ - 62€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi/ohjelmisto/pasion-de-buena-vista/

Tapahtumapaikka

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100
+ Google Map
Puhelin:
Lipunmyynti 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm) / Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min. + pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard