Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Patikkaretki kansallispuistoon

Patikkaretki kansallispuistoon

25.08.2022 klo 09:30 - 16:30

Koe Tiilikkajärven kansallispuiston aisteja hivelevä kauneus. Tämä 4 tunnin opastettu retki Tiilikkajärvelle soveltuu mainiosti niin retkeilyharrastusta aloittaville kuin kokeneemmillekin seikkailijoille. Vaellus seuraa pääosin Uiton kierrosta, ja sen varrella näemme kaikki Tiilikkajärven kansallispuiston upeimmat kohteet, eli Uitonkämpän, Venäjän hiekan ja tupavillaisia soita. Lähde mukaamme miljoonan tähden luontoelämysten pariin.

Villi Savon retkillä et ole vain ”perässäkulkija” vaan pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan retkeilytaitoja. Ja lisäksi saat tietenkin vielä rinkkakaupalla hyödyllisiä vinkkejä. Yhdessä tekemällä retkeily on hauskempaa!

Upeiden maisemien lisäksi vaellustamme siivittävät lukuisat tarinat, Tiilikkajärven kansallispuistosta, sen historiasta ja muita vaellustarinoita.

Soveltuvuus:

Opastettu retki sopii erinomaisesti ensimmäiseksi retkeksi, mutta annettavaa löytyy myös kokeneemmille retkeilijöille. Päivämatkamme ovat n.7km, joten sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija. Hyvä peruskunto on kuitenkin retkelle välttämätön.

Reitillä on kohtuu tasaista maastoa ja osa reitistä kuljemme pitkospuita pitkin. Korkean veden aikaan voi joutua heittämään kengät pois kastumisen varalta

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
25.08.2022
Aika:
09:30 - 16:30
Hinta:
68€
Kotisivu:
https://villisavo.com/fi_FI/tapahtumat/retki-kansallispuistossa

Tapahtumapaikka

Tiilikkajärven Kansallispuisto
Valtimontie 1095
Rautavaara, 73900 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard