Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Raja

11.05.2023 klo 19:15

Tapahtumasarja Tapahtuman sarjat (Näytä kaikki)

RAJA on viidelle tanssijalle suunniteltu teos rajalla olemisesta, rajojen luomisesta ja rajojen ylittämisestä. Teoksessa havainnoidaan mm. niitä hetkiä, kun rajat katoavat. Teos piirtää rajan käsitettä ennen kaikkea fyysisenä kokemuksena henkilökohtaisista kokemuksista ja inspiroituu rajoista myös sosiaalisina sekä kulttuurisina ilmiöinä pohtien sitä kautta avautuvaa rajojen laajempaa symboliikkaa.

Teoksen keskiössä on fyysinen, kehojen välinen dialogi tanssijoiden välillä. Kosketuksen eri laadut ja aikomukset hellästä rujompaan toimivat motiiveina lähestyä ihoa konkreettisena rajana itsen ja muun maailman välissä. Iho rajapintana symboloi ja sisältää useita rajoihin liitettäviä merkityksiä. Tällaisia voivat olla toisten ihmisten kohtaaminen, turva, ulkopuolisuus, yhteenkuuluvuus ja yksilön erilaiset vuorovaikutus suhteet ympäröivään maailmaan. Teoksen pohjana on kosketus ja parityöskentely.

Teoksessa nähdään liikkeellisiä maisemia, joissa tasapaino ja sen menettäminen, tuki ja tuen katoaminen, refleksit ja tekijöiden jatkuvasti muuttuvat suhteet rakentavat pohjaa tanssille ja liikkeelle.

Liput

25,00 € / peruslippu
21,00 € / eläkeläiset
15 € / opiskelijat, työttömät, lapset (alle 16v.), TEME
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Osta liput>>

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
11.05.2023
Aika:
19:15
Hinta:
15€ - 25€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://kuopionkaupunginteatteri.fi/raja

Tapahtumapaikka

Kuopion Kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard