Vaarojen majat


Vaarojen majat tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen Tentsile-puuteltoissa kuvankauniissa Rautavaaran maisemissa. Leijuvat puuteltat majoittavat kahdessa eri kohteessa – Kiparinrannan upeissa rantamaisemissa sekä Nuorisokeskus Metsäkartanolla Tiilikkajärven kansallispuiston tuntumassa. Metsän katveeseen ripustetut teltat majoittavat yhdestä kolmeen henkilöä.

Luonnonrauhasta pääsee nauttimaan omalla porukalla, sillä Kiparinrannalla on kerrallaan käytössä vain yksi teltta ja Metsäkartanolla enintään kaksi. Puuteltoissa voi majoittua omien varusteiden kera tai välineet voi vuokrata Vaarojen majoilta. Lisäpalveluna saatavilla myös elämysretkiruuat.

Majoituselämykseen kannattaa yhdistää retkeily Rautavaaran monipuolisissa retkeilykohteissa. Lyhyemmän rentoutumisen vaikkapa retkeilypäivän keskellä pääsee kokemaan varaamalla kolmen tunnin päiväunielämyksen Tentsile-puuteltassa.

Tutustu Tentsile-majoitukseen

Vaarojen majat

Kiparintie 738
73900 RAUTAVAARA
040 0933508 Yrityksen kotisivu

Tarjoukset ja tuotteet

Elämysmajoitus leijuvassa teltassa

Koe ainutlaatuinen majoituselämys Rautavaaran Kiparinrannalla! Tentsile-teltta on kiinnitetty puihin, leijuen noin metrin korkeudessa. Telttaan majoittuu 1-3 henkilöä. Paketti sisältää muun muassa makuualustan, petivaatteet, juomaveden ja astiat.

190 € / vrk / 1-3 hlöä

Katso lisää