ktm_lovezone_stand_up_header_1920x1080px_01_min

LOVEZONE STAND UP – joulukauden hulvattomin opiskelijatapahtuma

  Kalle Saarela • 22.11.2023

LOVEZONE STAND UP hykerryttää opiskelijoita torstaina 14.12. klo 19 Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen SN 100 -auditoriossa.


Sanoiko joku opiskelijatapahtuma?

Hulluilla on halvat huvit, opiskelijoilla ilmaiset. Kuopion kaupunki ja oppilaitokset yhteistyössä tarjoavat opiskelijoille Kuopion Komediaklubin esittämän stand up -illan joulukuussa. 

LOVEZONE STAND UP on nauruntäyteinen joululahja opiskelijoille. 600 lipun erä on jaettu tasan kolmen oppilaitoksen kesken.


Mistä niitä lippuja saa?

Liput noudettavissa ma 27.11. alkaen seuraavista paikoista:

UEF:n liput ISYY:n Kuopion toimistolta (Yliopistonranta 15)

Sakkyn liput Savilahden opiskelijapalvelupisteeltä (Hehkukatu 1)

Savonian liput Kuopion Kampussydämestä (Microkatu 1)

HUOM! Vain yksi lippu per opiskelija.


Illan aikataulu

  • 19:00 Juha Jylhäsalmi (host)
  • 19:10 Taina Törmänen
  • 19:20 Janne Laahanen
  • 19:30 Tauko
  • 19:40 Teemu Vesterinen

  • Paikka: SN 100, Snellmania, Yliopistonranta 8

Illan esiintyjät

LOVEZONE STAND UP kutittelee opiskelijoiden nauruhermoja kolmen koomikon voimalla. Illan tähtikaartista löytyy sekä kokenutta konkaria että tuoreempaa tulokasta. Luvassa on yllätyksellinen ja arvaamaton ilta, jossa taattua on vain nauru.


Teemu Vesterinen

Teemu on stand upin huippuammattilainen. Yli 20 vuotta komiikan alalla uraa tehnyt Teemu on varustettu nopealla älyllä ja moniulotteisella ajatuksen virralla. Teemu ei jätä kylmäksi.

Tällä keikalla Teemu on luvannut sisällyttää puolen tunnin settiinsä myös Kuopio-aiheisia tarinoita. Teemu muutti Kuopioon muutama vuosi sitten.

Kokeneen ja monipuolisen koomikon ohjelmistoon on kuulunut myös paikallishitiksi noussut, niin sanottu Kuopio-materiaali, joka pitää sisällään ullkopuolisen silmin tehtyjä huomioita ja kokemuksia Kuopiosta, savolaisuudesta ja murteista.


Taina Törmänen

Taina, tuo oman elämänsä Pikku Myy, nauraa räkäisesti omille ja välillä myös muiden jutuille. Lavalla itseironiaa viljelevä aikuinen lapsi elää jäätelöllä haaveillen toistuvista reissuista huvipuistoon.

Tainalla on aina huono tuuri ja paniikkinappula pohjassa. Joskus on kakkaa housussa ja joskus cashew nenässä.


Janne Laahanen

Nykyään Kuopiossa asuva koomikko tuo setissään esille aikuistuvan miehen epävarmuudet ja haasteet. Jannen komiikassa mennään kohti keski-ikää ja kohdataan todellisuus omien kykyjen rajallisuudesta.

Tarinanomaisissa jutuissa on mielenkiintoisia ja ennalta-arvaamattomia ratkaisuja, itseironialla höystettynä.


Nauru jatkuu Kuopiossa

Kuopion Komediafestivaalin tuottaja Juha Jylhäsalmi odottaa hassunhauskaa tapahtumaa suurella innolla. 

”Me olemme tehneet Kuopion kaupungin kanssa hyvää yhteistyötä stand upin saralla jo vuosia. Tämä on mukavaa jatkumoa siihen. Tässä show’ssa esiintyvät Taina ja Janne ovat stand up -komiikan saralla ensiaskeleita ottavia tulevaisuuden lupauksia. Teemu on taas suomalaisen stand up -komiikan tervaskanto. Tervetuloa naurettavaan iltaan!”


Opiskelijatapahtumat tuovat juhlatunnelmaa arjen keskelle

Opiskelijakunta SAVOTTA on vahvasti mukana LOVEZONE-tapahtumakonseptissa ja sen poikimissa tapahtumissa. Opiskelijakunnan toiminnanjohtaja Juha Asikainen toteaa, että opiskelijatapahtumat tuovat tärkeää vastapainoa ja etäisyttä arkeen.

”Opiskelijatapahtumat tarjoavat mahdollisuuksia henkäistä, saada asioihin vähän toisenlaisia näkökulmia, nähdä kavereita ja mikä parasta, tuoda hyvää mieltä ja hymyä arjen kiireeseen.”

Myös Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen korostaa vireän opiskelijakulttuurin merkitystä alueen hyvinvoinnin kannalta.

“Kuopion kaupunki haluaa olla viihtyisä opiskelukaupunki, joka tarjoaa hyvät eväät myös opiskeluajan jälkeiseen elämään. Meille on tärkeää, että kaikki saavat viettää mukavaa ja turvallista opiskelijaelämää hyvässä yhteisössä. Toivomme, että nuoret viihtyvät täällä, tuntevat kaupungin omakseen ja jäävät tänne rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Kuopiota ja aluetta.”


LOVEZONE-tapahtumakonsepti saa jatkoa

LOVEZONE tulee taas! Keväällä 2023 risteiltiin Kallaveden aalloilla, mutta tällä kertaa oppilaitosyhteistyön makein hedelmä rantautuu maihin ja omaksuu komediallisen muodon.

Lisätietoa uudenkarheasta LOVEZONE-tapahtumakonseptista löytyy täältä. Muut joulunajan tapahtumat Kuopiossa löydät Kuopio-Tahkon tapahtumakalenterista.Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit

10 + 4 keikkapaikkaa ja festivaalia Kuopion alueella

Artikkelit

Kauppakadun Impro – Tapahtuma, joka täytyy kokea

Artikkelit

25 syytä rakastua Kuopion alueeseen

Artikkelit

11 syytä asua Kuopion alueella

Artikkelit

LOVEZONE LOUNGE – alkukesän keinuvin opiskelijatapahtuma

Artikkelit

Monimuoto- ja aikuisopiskelun mahdollisuudet Kuopion alueella