Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

BarokkiKuopio: Flowers of the wilderness – villiä kauneutta

23.07.2023 klo 15:00 - 16:00

BarokkiKuopio-festivaalin päätöskonsertissa kuullaan maailmankuulun australialaisen nokkahuilistin Genevieve Laceyn ja kotimaisen vanhan musiikin kärkikastiin kuuluvan cembalistin Matias Häkkisen johtaman Ensemble Nylandian yhteisproduktio! Konsertti tarkastelee barokkimusiikin villejä rönsyjä virtuoosikonsertosta herkkiin karaktäärikappaleisiin.

Genevieve Lacey, nokkahuilu
Ensemble Nylandian barokkiorkesteri
joht. Matias Häkkinen

Kesto n. tunti.

Vapaa pääsy, käsiohjelmat 10 € etukäteen BarokkiKuopion nettikaupasta>> tai 30min ennen konsertin alkua konserttipaikalta.

Nokkahuilisti GENEVIEVE LACEY on australialainen muusikko ja taiteiden puolestapuhuja, joka yhdistää ihmisiä ja ideoita äänen avulla. Loisteliaan konserttimuusikon uran lisäksi hän luo, suunnittelee ja esittää monitaiteellisia teoksia, joissa yhdistyvät hänen monipuoliset taitonsa huikeana instrumentaalimuusikkona ja esiintyvänä taiteilijana, säveltäjänä ja taidekuraattorina. Laceyn runollisia ja sensuelleja teoksia on kuultu konserttisaleissa, julkisilla paikoilla, taidenäyttelyissä, elokuvissa, teatterin parissa, tanssiesityksissä, radiossa, televisiossa sekä virtuaalisessa muodossa ympäri maailmaa.

Kuvassa: Genevieve Lacey (kuvaaja Pia Johnson)

BarokkiKuopio luonto/luonne 19.-23.7.2023!

Muistathan edullisen festaripassin (40 €), joka sisältää kaikkien konserttien käsiohjelmat ja esittelytekstit! Festivaalipassi toimii myös pääsylippuna kaikkiin festivaalin maksullisiin tapahtumiin.

Festaripassit, käsiohjelmat ja kannatusjäsenyydet täältä>> tai 30min ennen konsertteja konserttipaikkojen lipunmyynnistä.

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
23.07.2023
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
http://www.barokkikuopio.com/flowers-of-the-wilderness.html

Järjestäjä

BarokkiKuopio
Sähköposti:
barokkikuopio@ensemblenylandia.info
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kuopion Tuomiokirkko
Vuorikatu 17
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard