Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Il Posto – Skyline

16.06.2023 klo 16:30

Puijon Torni täyttää vuonna 2023 komeat kuusikymmentä vuotta. Merkkivuoden kunniaksi Kuopio Tanssii ja Soi tuo Puijolle kymmenen vuotta sitten ihastuttaneen ja hätkähdyttäneen Il Posto-tanssiryhmän, joka esiintyy tornin seinämää vasten.

Skyline on italialaisen Company Il Posto Vertical Dance -ryhmän paikkasidonnainen teos, jossa Kuopion Puijon tornin vertikaali pinta ja koko Puijon ympäristö heräävät eloon uudella tavalla livemusiikin ja tanssin kautta.

Köysien varassa kevyesti ja painovoimattoman oloisesti taivasta vasten tanssivat esiintyjät maalaavat kehoillaan uuden perspektiivin ja näkökulman Kuopion ikoniseen maisemaan, jossa ihmisen rakentama ja luonnon luoma kauneus kohtaavat erityisellä tavalla.

Puijo Peakin ja Kuopio Tanssii ja Soi:n kanssa juhlallisuuksissa on mukana myös Puijon ravintolat. Puijon Majan ulkomyyntipiste toimii samppanjabaarina. Pianisti Juho Kela tulee soittamaan samppajabaarin yhteyteen Majan terassille ennen ja jälkeen esityksen.

Odotamme Puijolla innolla 60-vuotisjuhlallisuuksia 16. kesäkuuta. Myös Puijon ravintolat ovat menossa mukana ja he järjestävät paikalle muun muassa shamppanjabaarin.” Puijo Peak Oy:n toimitusjohtaja Pekka Niemelä kertoo.

Puijon laella on erittäin rajallisesti pysäköintimahdollisuuksia!Suosittelemme saapumaan paikalle tuolihissillä tai jalkaisin polkuja tai rappusia myöten. Maksuton tuolihissi liikennöi pe 16.6. klo 11-18.30 (osoite: Suurmäentie 85, paikallisliikenteellä tuolihisseille: Luistelijantie P ja E, linja 9 tai Suurmäentie P, linjat 6 & 7).Myös paikallisliikenteen linja-auto numero 10 kuljettaa kesäisin Puijon laelle. Aikataulu täältä>>Säävaraus: kohtalainenkaan sade ei esitystä haittaa, mutta kova tuuli voi aiheuttaa muutoksia.

Esityksen kesto noin 25min. Esitykseen on vapaa pääsy.

Tapahtumakalenteriin
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard