Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jääsaunaelämys, avanto ja savusauna

20.2.

Koe kylmyyden taika – jääsaunaelämys!

Jääsauna on ainutlaatuinen ja virkistävä kokemus, joka yhdistää perinteisen saunomisen ja jään kylmyyden. Jääseinistä hohkava tunnelmallinen viileys, uskomaton ja upea ilman raikkaus sekä kosteus yhdistettynä tulta hehkuvaan kiukaaseen luovat erilaiset pehmeät ja kosteat löylyt. Kirkkaat jääseinät muuttuvat ja höyrystyvät jokaisesta löylyn heitostasi ja voit ihastella jään rakenteita ympärilläsi.

Kylmyys ja kuumuus yhdistyvät tässä lumoavassa saunassa, joka on rakennettu jäisen perheyrityksemme järven rannalle Suuri-Pieksänjärven rannalle.

Perinteinen puulämmitteinen kiuas lämmittää saunan juuri sopivan lämpöiseksi. Kylmä stimuloi mieltä ja kehoa, lisäten energisyyttä ja elinvoimaa sinussa. Unohda arjen stressi ja anna jään viileyden ja saunan lämmön hoitaa kehoa ja sieluasi.

Samalla voit kokea avantouinnin virkistävät vaikutukset kirkkaissa Suuri-Pieksän järven vesissä. Avannon koko antaa mahdollisuuden uintivetojen tekemiseen. Avanto on noin metrin syvä ja se on varusteltu puurappusin. Käytössäsi on lämpimät pukuhuonetilat ja suihku.

Ohjelma

  • Jääsauna ja savusauna klo 13-16. Savusaunalla on suihku- ja pukuhuonetilat erikseen miehille ja naisille, saunalauteet ovat yhteiset.
  • Avanto puku- ja suihkutiloilla klo 8-20.

Hinta 15 € / hlö. Myös E-passi käy!

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
20.2.
Hinta:
15€
Kotisivu:
https://www.kivennapa.com/koe-kylmyyden-taika-jaasauna-elamys/

Tapahtumapaikka

Matkailukartano Kivennapa
Kuonantie 280
Muuruvesi, 73460 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard