Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuopio Stakes 2023 Kavioliigaravit

13.05.2023 klo 13:00 - 17:30

Kuopion Suurin ja kuumin ravitapahtuma Kuopio Stakes ravataan lauantaina 13.5. valtakunnan parhaiden hevosten, ohjastajien ja taustajoukkojen kera!

Kauden parhaimmat nelivuotiaat lämminveriset saapuvat mittelemään Kuopio Stakes 2023 karsintoihin ja finaaliin. Päivän aikana kilpaillaan myös perinteinen Savo-ajo kylmäverisille, SHKL Cup -finaali, tammojen oma Venice-ajo ja Monté SM -karsinta.

Päivän aloittaa Stakes-lähdöt poneille, Poni- ja MiniStakes. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, klo 12 alkaen on perheille suunnattua Kuopion 4-H yhdistyksen ohjelmaa kuten; Muksula, Kepparirata, Hevosenkengän heittoa, Kasvomaalausta ja Askartelua.

Tule viettämään huikeaa ravipäivää ravintolakatsomoon, missä voit nauttia jännittävistä ravilähdöistä herkullisen aterian ääressä ja kokeilla vaikkapa pelaamista. Katsomoalueella tarjolla ovat ravintola- ja kahvilapalvelut sekä Totopelipisteitä. Istumakatsomosta on myös hyvät näkymät radalle. Tallikahviosta maukkaat leivonnaiset ja purtavaa varikon väelle. Grillit kuumana sekä katsomolla että tallialueella, joten käyhän maistamassa ravimakkaraa tai hodaria.

Liput tulossa myyntiin ennakkoon www.kuopionravirata.fi

Pysy kuulolla, tulossa on huikea ravitapahtuma!

Tervetuloa, ravit on parasta paikan päällä!

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
13.05.2023
Aika:
13:00 - 17:30
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.kuopionravirata.fi/

Tapahtumapaikka

Kuopion Ravirata
Puikkarintie 41
Kuopio, 70420 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
050 4080 666
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard